Dos de dos per a les juvenils del CV Terrassa debutants
Les juvenils celebren la segona victòria de la temporada
Les juvenils celebren la segona victòria de la temporada | CV Terrassa

Les jugadores de Dobón i Guil del CV Terrassa es desplaçaven el passat dissabte a Gavà per disputar la segona jornada de la 3a catalana juvenil. Les esperava el SAFA Gavà un equip de gran contundència ofensiva que va posar contra les cordes a les egarenques novelles en aquesta categoria.

Ja en el primer set les locals van mostrar les seves credencials amb potents accions ofensives per zona 4 que posaven en un compromís la defensa egarenca en la diagonal curta. De poc van servir els diferents moviments tàctics del conjunt terrassenc per neutralitzar el joc rival. Malgrat això, les de Terrassa s’enduien el set per un ajustat 21-25. Tot i el resultat del primer set, les egarenques acusaven el desgast de l’ofensiva local i el SAFA Gavà s’apuntava el segon set per 25-17 que posava el partit en un empat i que feia que els nervis de les visitants afloressin.

Un nou canvi tàctic de Dobón i Guil, va ser la solució a l’empat. Amb un canvi de posició de l’oposada amb la central, aconseguien neutralitzar els atacs en la diagonal rival que es topava contral el bloqueig i que obligava a jugar amb l’atac en línia que era respost de forma molt efectiva per la defensa del Terrassa. Aquest moviment va conduir a la victòria del 3r set per a les egarenques amb un 17-25 i del quart set per un 20-25. Així doncs, segona victòria de les de Terrassa en dues jornades a la nova categoria que les situen en segona posició de la classificació a l’espera de rebre el CV Rubí B el proper dissabte a Bon Aire.

Mala jornada per les infantils

Les infantils del CV Terrassa
Les infantils del CV Terrassa | CV Terrassa

Derrota de l’infantil femení del CV Terrassa contra AEC Vallbona Granollers per 25-12 / 22-25 / 25-16 / 25-21. El passat dissabte a la tarda l’equip més jove del club es desplaçava a la capital vallesana per disputar el seu segon partit oficial de la temporada amb la intenció d’aconseguir la seva primera victòria. El primer set el van disputar amb bona defensa i contundents en atac, però a la meitat del set, un seguit de petites indecisions van impedir guanyar-lo.

Al segon set, les noies de Terrassa van sortir amb ganes ,lluitant cada punt i generant un joc ofensiu fluid. L’ordre i el bon nivell de servei va permetre igualar el marcador 1-1. En el tercer set, el servei de les locals va complicar la construcció de jugades ofensives i l’equip local va aconseguir posar el 2-1 en el marcador. En el quart set, el Terrassa dominava en el marcador. El bon nivell de joc va forçar l’equip local a exhaurir els dos temps morts permesos amb un marcador de 15-19 a favor de les visitants. La relaxació general i les impressions en recepció va fer meritòria la remontada de les noies del Vallès Oriental.