MónTerrassa
Domene, Montoya i Leitón, a quarts del Campionat del Món Júnior
  • CA

Les waterpolistes del CN Terrassa Sandra Domene, Elia Montoya i Paula Leitón disputaran aquest vespre els quarts de final del Campionat del Món Sub’20 que s’està celebrant a Funchal (Portugal).

El combinat de Javier Aznar i Ángel Luis Andreo es jugarà contra Grècia l’accés a les semifinals de la competició (21.00h). Espanya va assolir ahir la classificació després de batre Austràlia per 9 a 11 (1- 3, 1-3, 3-2 i 4-3) en el xoc de vuitens de final, en un partit que va dominar amb solvència tot i el resultat final. Les d’Aznar van signar una arrencada esplèndida que es va reflectir en un contundent 2 a 6 al descans, amb dianes de Dalmases, Morell, Aznar, Leitón i Camus en dues ocasions.

A la represa, el combinat estatal va ampliar el marge a cinc gols gràcies a l’encert de Bonamusa (2-7), moment en què va arribar la remuntada de les australianes, que va esdevenir estèril.

Segones de grup

Espanya va tancar la primera fase com a segon classificat del grup B per diferència de gols. Va debutar dilluns amb un empat a dotze contra Holanda. L’endemà dimarts va golejar el Kazakhstan per 22 a 5 (7-1, 3-1, 4-2 i 8-1) i dimecres va superar Brasil per 3 a 14 (0-3, 1-2, 1-3 i 1-6). Amb aquests resultats, la selecció estatal va sumar els mateixos punts que Holanda, que va acabar com a líder en guanyar per un gol més la tercera de grup, el combinat brasiler.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa