MónTerrassa
Doblet de Catalunya atapeïda de jugadors de Terrassa als Autonòmics
  • CA
sss

!--akiadsense-->

Les seleccions catalanes han revalidat els seus títols de campiones en superar al partit de la final a la selecció madrilenya femenina per 4-0 i la selecció madrilenya masculina per 2-1. La selecció masculina s’adjudica així el seu cinquè títol consecutiu i la femenina el tercer. Els campionats autonòmics de categoria sub-18 s’han celebrat a la Comunitat Valenciana del 29 d’octubre fins a l’1 de novembre i han comptat amb la participació de quatre seleccions: CATALUNYA, Comunitat Valenciana, Andalusia i Madrid.

zzz

!--akiadsense-->

La selecció femenina va arribar invicte al partit de la final: va vèncer a la selecció valenciana per 2-0, a l’andalusa per 0-7 i a la madrilenya per 3-0 al partit jugat abans de classificar-se per la final, encontre que van adjudicar- se en vèncer per un contundent 4-0. El bronze ha estat pel conjunt amfitrió i Andalusia ha quedat en quart lloc.

Les campiones són: Mar Solà, Núria Carles i Meritxell Vizcaíno (Atlètic Terrassa); Nonna Vancells (CD Terrassa); Montserrat Farrés, Berta Muñoz, Júlia Fernández i Sofia Keenan (Club Egara); Ainhoa Ballesteros, Blanca Órsola, Natàlia Paravati, Beth Ballbé, Anna Gardsjord, Tere Lima, Paula Navarro i Cristina Torres (Junior FC), Patricia Portabella i Gabriela González ( Real Club de Polo). L’staff l’han format Sílvia Bonastre, seleccionadora; Flavia Rosso, entrenadora; Roberto Poppa, fisioterapeuta, i Perla Casey, cap d’equip.

ss

!--akiadsense-->

La selecció masculina va classificar-se per la final desprès de guanyar a Comunitat Valenciana per 6-1 i a Andalusia per 0-4, contra Madrid el partit d’abans de disputar la final el van perdre per la mínima, 1-2, però diumenge quan es disputava l’encontre pel títol van imposar-se per 2 a 1, enduent-se el títol de campions per cinquena vegada consecutiva. Pol Cabré-Verdiell ha estat guardonat com a Millor Jugador i Màxim golejador del campionat.

El seleccionador dels campions, i Responsable de la Línia Masculina, Oriol Freixa, ha comptat per l’autonòmic amb Pol Cabré, Xavi Barutel, Xavi Castelló, Pol Bonastre i Guiu Corominas (Atlètic Terrassa); Anton Serrahima, Diego Serra (P), Bruno Font, Aleix Bozal i Santi Pujol (Junior FC); Jaime Ibran i Guillermo Artigas (Real Club de Polo); Joan Miró, Jan Ribas i Biel Roca (CD Terrassa); Pere Amat, Jan Capellades i Jan Riubrugent (Club Egara). Oriol Torras ha estat el primer entrenador, Jan Lara, el segon, Jaume Borràs –entrenador de porters- i que ha fet farà les tasques de Supervisor COVID, Hèctor Martínez de cap d’equip i Albert Lis de fisioterapeuta. Tal com ha passat al campionat femení en tercer lloc s’ha classificat el conjunt amfitrió i Andalusia ha estat quarta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa