MónTerrassa
Doblet d’una Catalunya molt terrassenca als Autonòmics
  • CA
La selecció femenina
La selecció femenina | cedida

!--akiadsense-->

La selecció catalana masculina i femenina sub-18 han participat del 24 al 27 d’octubre als Campionats Autonòmics d’aquesta categoria que s’han celebrat a València i totes dues han aconseguit penjar-se l’or. Set seleccions han pres part al campionat masculí; al Grup A estava Catalunya, Comunitat Valenciana i Cantàbria; al B Comunitat de Madrid, Galícia, Euskadi i Andalusia.

A la competició femenina han participat sis seleccions en un grup únic integrat per Catalunya, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Cantàbria, Euskadi i Andalusia. Ambdues seleccions han revalidat els títols que ja van aconseguir la passada temporada.

dd

!--akiadsense-->

La selecció masculina va fer-se amb l’or al guanyar a Madrid per 2 a 1 (gols d’Oriol Bozal i Pere Amat). Oriol Bozal va rebre el premi de Millor Jugador i Màxim Golejador.

Els campions són Enric Alavedra, Pere Amat, Enric Bou (P), Jan Carreras i Jan Clapés (Club Egara); Grau Albert, Xavier Barutel, Pol Cabré-Verdiell i Arnau Pérez (Atlètic Terrassa); Alfredo Barón, Ton Borràs i Iñaki Zaldúa (Real Club de Polo); Oriol Bozal i Pablo Espino (Junior FC); Pol Compta, Ricardo Gallego i Andreas Rafi (Barça) i Oriol Massagué (P) (Iluro HC). El seleccionador ha estat Oriol Freixa, l’entrenador Josep Olivé, el delegat Hèctor Martínez i el fisioterapeuta Albert Lis.

La selecció femenina va penjar-se l’or al guanyar a Euskadi per un contundent 1-7, amb gols de Mireia Herrero, Sofia Valverde, Laia Inserser (2), Clara Barba, Maria Gestí i Patricia Portabella. Clara Barba va rebre el premi de MILLOR JUGADORA i Laia Inserser el de MÀXIMA GOLEJADORA.

Les campiones són Maria Alemany, Ainhoa Ballesteros, Natàlia García i Jana Martínez (P) (Junior FC); Clara Barba, Núria Carles, Maria Gestí, Carola Gros (P), Àngels Ibáñez, Elena Martínez i Meritxell Vizcaíno (Atlètic Terrassa); Mireia Herrero i Marta Roqué (Club Egara); Laia Inserser (Castelldefels HC); Berta Mata (CD Terrassa Hockey) i Patricia Portabella, Alícia Umbert i Sofía Valverde (Real Club de Polo). La seleccionadora ha estat Sílvia Bonastre i ha comptat amb Flavia Rosso , com a segona entrenadora, Ferran Ramal com a tècnic ajudant, Vinyet Figueras com a delegada i Anna Tubau com a fisioterapeuta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa