MónTerrassa
Disponibles 1.000 úniques entrades per al partit del Terrassa FC contra la Montañesa

Els socis i aficionats del Terrassa FC tornen a l’Estadi Olímpic de Terrassa. Des d’ahir, 15 de març, “queda autoritzada la presència de públic en els encontres de totes les categories d’àmbit territorial, amb un aforament del 50% en els partits celebrats a l’aire lliure” (i amb una entrada màxima permesa de 1.000 persones) i el club ja treballa per acollir els primers espectadors de la temporada.

Amb l’objectiu que l’afició del Terrassa FC pugui gaudir, amb totes les mesures de seguretat i higiene, del partit que el primer equip del Terrassa disputarà aquest diumenge, a les 17h, contra el CF Montañesa, el club ha establert les següents mesures:

Els socis 20/21 tenen absolutament garantit l’accés gratuït a l’Estadi Olímpic de Terrassa. Tota persona que formi part de la família del Terrassa FC i tingui el seu carnet de temporada renovat tindrà una entrada assegurada, però per accedir al camp l’haurà de recollir de forma anticipada a les oficines del club i signar la declaració de responsabilitat.

Els aficionats del Terrassa que no siguin socis 20/21 poden comprar les seves entrades anticipades a les oficines per només 10€ a Tribuna o 8€ a General/Gol. També hauran de signar la declaració de responsabilitat.

Les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa venen entrades anticipades i amb seient assignat per al matx d’aquest diumenge des d’aquest dimarts i ho farà, fins divendres, 19 de març, de 9.30h a 13.30h i de 16h a 20h.

En el cas que sobrin entrades, diumenge, a les 16h, es posaran a la venda a les taquilles de Tribuna del club.

Donada la limitació de l’aforament i amb l’objectiu que el màxim nombre de socis i aficionats del Terrassa FC puguin accedir, el club anul·la tots els passis gratuïts i invitacions.

L’accés de públic, que complirà les especificacions del Protocol per a minimitzar el risc de contagi de COVID-19 i comptarà amb control de temperatura i gel hidroalcohòlic en cada punt, es farà a través de quatre accessos:

Tribuna A, per als espectadors ubicats a Tribuna Alta Esquerra i Tribuna Mitjana Esquerra. Es la porta que dona accés a les oficines del club a l’Estadi Olímpic de Terrassa.

Tribuna B, per a la gent que haurà de seure a Tribuna Alta Dreta i Tribuna Mitjana Dreta. És l’accés que es troba situat més a prop de l’Abat Marcet. Aforament màxim de tota la Tribuna: 600 espectadors.

General. Serà l’accés per als aficionats que hauran de seure a la zona General Esquerra i General Dreta. Capacitat màxima: 300 espectadors.

Gol Nord. Aforament màxim: 100 espectadors.

El club posa a la venda els carnets de soci del Terrassa FC 20/21 per la meitat de preu per aquest últim partit i els corresponents a la segona fase. Així, el carnet de Tribuna passa a tenir un preu de només 80€ i General/Gol només 30€. La resta de categories també costaran la meitat: el carnet especial (jubilat/da, aturat/da, pensionista i joves de 18 a 25 anys, 50€ a Tribuna i 25€ a General/Gol), carnet futbol base (fins a dos adults amb jugadors/es al Terrassa FC, 60€ a Tribuna i 20€ a General/Gol) i el pack família (nucli familiar format per dos adults i accés a menors de 18 anys, 100€ a Tribuna i 50€ General/Gol) redueixen al 50% el seu preu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa