MónTerrassa
Uns dies de festa per a Riqui Puig
  • CA

El jugador del Futbol Club Barcelona Riqui Puig gaudirà a partir d’aquest dijous d’uns dies de festa. Així ho ha decretat l’entrendor Ronald Koeman que ha donat als seus futbolistes uns dies de descans abans de reprendre la Lliga. Aquest dimecres ha tingut lloc la darrera sessió de la setmana a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en un entrenament que només ha comptat amb aquells jugadors que no han estat convocats amb les seves respectives seleccions.

La sessió d’aquest dimecres, que s’ha dut a terme al camp Tito Vilanova, ha comptat amb tots els disponibles, entre els quals s’hi comptava el de Matadepera -que no ha estat convocat per Luis Enrique per disputar la Final Four de la Nations League i que compta amb Gavi com un dels convidats estrella-. A més, també han entrenat amb el primer equip diversos jugadors del Barça B, com Matheus, Pepe Polo, Nils, N’Diaye i Ramon Mingo, i Txus Alba, procedent del juvenil A. La bona notícia és que s’ha pogut veure Balde -que estava lesionat amb lumbàlgia- entrenant.

Riqui Puig, en l’entrenament del passat dilluns a la ciutat esportiva | Miguel Ruiz- FCB

D’aquesta manera, l’equip tocarà fer una pausa abans d’encarar un mes d’octubre que tornarà ben carregat de partits. Després del darrer partit de Lliga, del passat 2 d’octubre, on el Barça va perdre al Wanda Metropolitano davant d’un Atlético de Madrid superior -i on el jove de Matadepera va tornar a gaudir de minuts-, el pròxim partit de competició regular serà el 17 d’octubre, davant d’un València també necessitat de punts. Aquest mes hi haurà quatre partits més, un de Champions contra el Dinamo de Kiev (dia 20), i tres de Lliga, davant del Madrid (dia 24), Rayo Vallecano (dia 27) i Alavés (dia 31).

Riqui Puig, en l’entrenament d’aquest dimecres a la ciutat esportiva | Miguel Ruiz- FCB

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa