MónTerrassa
Dia històric, el CN Terrassa disputa el primer partit d’ability a l’Estat

Club Natació Barcelona i Club Natació Terrassa van disputar dissabte el primer partit de waterpolo ability d’Espanya a la piscina de la Nova Escullera. L’esdeveniment, una fita històrica, va resultar una festa i un pas endanvant amb la finalitat de donar cabuda a esportistes amb capacitats diverses en el món del waterpolo. En aquest sentit, cal remarcar el caràcter pioner del club, atès que el CN Terrassa és el segon club de Catalunya que compta amb un equip de waterpolo ability amb la intenció de donar continuïtat a tots els waterpolistes de la pedrera amb diversitat funcional.


Victòria del CN Barcelona

Pel que fa a l’àmbit estrictament esportiu, el CN Barcelona va demostrar que acumula més hores de vol i va imposar-se per 11 gols a 7 (0-0, 7-2, 1-3 i 3-2).

Després d’un primer període de presa de contacte, els cenebistes van prémer l’accelerador en el segon. Arnau Tricas va marcar el primer gol de la història de l’equip de waterpolo ability del CN Terrassa. La segona diana egarenca d’aquest quart va arribar de la mà de Judith Ges. El CN Terrassa va millorar les seves prestacions en el tercer període, el qual es va adjudicar amb un parcial d’1 a 3, amb dues dianes de Tricas i una de José Luis Corredera. Els egarencs van entrar en l’últim quart tres gols per sota (8-5), però el CN Barcelona no es va deixar sorprendre i va certificar el triomf amb un parcial de 3 a 2. Tricas i Oriol Abenoza van anotar els gols terrassencs d’aquest darrer període.


La primera alineació de l’equip de waterpolo ability del CN Terrassa va estar formada per Mario Guillén, Raúl Cobo, Víctor Cobo, Àlex Sánchez, Enrique Lupiáñez, Gino León, Omar Harrak, Oriol Abenoza, Laura Anguelina Portero, Judith Ges, Pau González, Arnau Tricas, José Luis Corredera i Emerson Vargas. Dani Nart va exercir d’entrenador juntament amb Jordi Bosch.

Nou comentari

Comparteix