MónTerrassa
Els DHM de Club Egara i Atlètic Terrassa disputaran la Copa del Rei
  • CA
Un jugador de l'Egara celebrant un gol
El jugador de l’Egara, Xavi Gispert, celebrant un gol | RFEH

!--akiadsense-->

Aquest cap de setmana, la Divisió d’Honor Masculina va posar el seu punt i final a la seva primera volta de la competició. Ho ha fet deixant el lideratge en solitari per a l’Atlètic Terrassa, que se situa ara amb un punt d’avantatge sobre el Club Egara. Tant les posicions intermèdies i les de la part baixa de taula, segueixen molt disputades. Amb aquests resultats es configura el cartell definitiu de la pròxima Copa del Rei amb la presència dels equips següents: Atlètic Terrassa, el Club Egara, el Club de Camp, el RC Polo, el SPV-Complutense, el Júnior FC, la RS Tennis i l’FC Barcelona. Per la seva banda, el CD Terrassa ha quedat fora ja que ha quedat en novena posició.

CD TERRASSA (2) ATLÈTIC TERRASSA (2)

Repartiment de punts a Les Pedritxes. Amb aquest marcador es manté el lideratge de l’Atlètic Terrassa; ara a un únic punt del seu immediat perseguidor, mentre que deixa penúltims els vermells. Un partit on aviat els visitants van prendre avantatge. Ho feia Dani Malgosa, molt atent. El marcador es va tornar a moure, abans del descans, amb un segon gol de Santi Ibáñez. No obstant, després de l’intercanvi de camps, els de Ramón Rius van reaccionar. Ho van fer amb el gol de Jan Lara, en l’equador del tercer període; i amb el temps expirat, Genis Castells, en una acció des d’en penal córner, anotava un gol que portava l’alegria a la graderia i que rescatava un important punt per a l’equip egarenc.

RS TENIS (0) CLUB EGARA (2)

Victòria a domicili del Club Egara en la seva visita a Santander. Un triomf que posa als de Ramón Sala a un únic punt del líder. Un bonic i disputat partit, en el qual Xavi Gispert es convertia en el primer golejador del xoc. A pocs segons d’arribar al descans, Lluis Mercadé tornava a encertar i deixava el resultat final.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa