Derrotes del CD Terrassa i l’Atlètic de DHF i victòria de l’Egara

Després de la jornada de Divisió d’Honor femenina d’hoque, en segon lloc continua el Junior que segueix guanyant i a 4 punts del líder, el Club de Campo. L’equip de Sant Cugat ha visitat Les Pedritxes i han guanyat al CD Terrassa per 0-2. Mariona Serrahima ha avançat les blau-i-negres poc abans del quart d’hora de joc, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. Ha estat a l’últim període quan Pauline Brugts ,de penal, ha transformat el gol de la victòria per l’equip visitant. El CD Terrassa baixa un lloc a la classificació i són setenes.

Per la seva banda, el Club Egara ha guanyat a domicili aquesta jornada. Les ratllades han vençut a la Real Sociedad SS per 0-1, gol de Hazuki Nagai. Continuen en quart lloc. El líder, Club de Campo, va guanyar 1-3 al RC Jolaseta i el SPV Complutense 1-2 a l’Atlètic Terrassa. Les grogues tanquen la classificació.