MónTerrassa
Derrota per la mínima dels sèniors del CN Terrassa contra el Mataró
  • CA

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa (CNT) va caure ahir per la mínima contra el Quadis CN Mataró (8-9) en el segon partit de la Copa Federació. Els maresmencs van encadenar un parcial d’1 a 4 en el segon període que va esdevenir cabdal i va definir la derrota, tot i la reacció egarenca després del descans.

El matx va arrencar prou equilibrat. Els visitants van avançar-se només començar de la mà de Daura, el seu referent ofensiu i màxim anotador del partit amb cinc dianes. El conjunt de Dídac Cobacho va respondre mitjan quart a través d’Alarcón en home de més. El Mataró va reprendre el domini amb gols de Flaqué i Núñez, però els terrassencs van eixugar la renda en el tram final del període gràcies a l’encert d’Alegre i Alarcón (3-3).

El panorama va canviar en el segon quart. Els d’Andrei Iosep van posar el matx coll amunt en encadenar un parcial de 0 a 4 en cinc minuts de joc. Un hat trick de Daura i una diana de Ramírez van enfilar l’electrònic fins al 3 a 7. Fran Sánchez va retallar distàncies abans del descans.

A la represa, el CN Terrassa va reaccionar i va ficar-se de ple en la lluita per la victòria. Després que Daura anotés el 5 a 8 mitjan tercer quart, els gols de Sánchez i Prieto van reduir el desavantatge al mínim i van afegir incertesa al darrer període (7-8).

En els últims vuit minuts, però, el resultat no va variar. A sis minuts i mig per al final, Campos va marcar el 7 a 9. Els de Dídac Cobacho van respondre immediatament mitjançant Rodríguez (8-9). Quedava molt partit per endavant. Malauradament, malgrat intentar-ho repetidament, els egarencs no van poder capgirar el desenllaç.

Visita del CN Sant Feliu

El CN Terrassa jugarà el tercer partit de la Copa Federació el proper dimarts 24 de maig a les 21.00h a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica contra el CN Sant Feliu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa