MónTerrassa
La derrota més dolorosa per al CP San Cristóbal
  • CA

El CP San Cristóbal va perdre aquest diumenge contra UE Rapitenca 2 a 3 al camp municipal de Ca n’Anglada i trenca la imbatibilitat de 21 partits de Lliga invictes. Els gols dels blanc i blaus van ser de Mario Domingo i Ruy Gama.

Després d’una temporada increïble on ha capitanejat la classificació del grup 2 de Primera Catalana, en el darrer partit de Lliga la derrota ha estat un cop doblement dolorós. I és que el Martinec sí que va fer la feina amb el San Ildefons i amb els tres punts superava els egarencs al capdamunt de la taula. D’aquesta manera, el San Cristóbal se li escapa dels dits (només per un punt) l’ascens directe a Tercera Divisió.

Queden tres partits per tornar a la primera posició, seran partits a cara o creu però els jugadors d’Oliver Ballabriga estan convençuts que poden fer-ho. Igualment però, el club egarenc manté vives les opcions. Si queda segon haurà de disputar-se la plaça a doble partit amb el segon del grup 1, ara mateix el Manresa. Tanmateix, encara hi haurà una altra opció de pujar directe a Tercera, i seria que algú del grup 5 (on hi ha el Terrassa FC) pugés a Segona B, deixant una altra plaça lliure, fent que els dos segons de Tercera ascendissin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa