Sènior femení del CV Terrassa
Sènior femení del CV Terrassa | cedida

!--akiadsense-->

El passat diumenge 22 l’equip sènior femení del CV Terrassa es va desplaçar al poliesportiu les Planes de l’Hospitalet de Llobregat per jugar contra el CEV Hospitalet “B”.

El partit va acabar amb derrota de les egarenques per 0-3 amb parcials de set de 25-6, 25- 9 i 25-5. Partit complicat per a l’equip egarenc que es va enfrontar a l’equip que lidera la classificació del seu grup de 3ª Catalana i que no coneix la derrota, només cedint 2 sets en tota la competició.

Tot i així les terrassenques arribaven a l’últim partit de l’any amb una clara evolució del seu joc des del mes d’octubre, però es van topar contra un equip que va demostrar el seu liderat ja des de les estadístiques: només un error no forçat en el servei i 2 errors no forçats en atac. Davant això, les egarenques deurien haver tingut la mateixa consistència en el joc que les locals, cosa que no va resultar així. Males recepcions, impossibilitat de construir jugades d’atac clares, bloqueig lent i desubicació en la defensa.

Però sobretot, l’actitud de l’equip que se sabia derrotat des de l’inici del joc. Mai es va veure una reacció en el joc dels 3 sets. Només en la 2ª part del 2n set es va veure com les jugadores construïen alguna jugada aïllada i atacs successius d’ambdós equips en algun punt que normalment queia del costat de les hospitalenques. No tornarem a veure un partit del CV Terrassa fins d’aquí a 3 setmanes contra el CV Valls d’Andorra a casa el proper cap de setmana del 12 de gener en horari encara per determinar.

Nou comentari