Derrota del CP San Cristóbal davant la Fundació Grama

El primer equip del club de futbol CP San Cristóbal no acaba de trobar les bones sensacions. Aquest dimecres, l’equip d’Oliver Ballabriga va enfrontar-se en partit amistós a la FE Grama, i va acabar en derrota pels terrassencs per 1 a 0. El Nou Municipal de Santa Coloma va veure com des del minut 1 el seu equip agafava el control de la pilota, cosa que no resulta sorprenent, pel tipus de joc del Sancris. Tanmateix, sí que la intensitat mostrada pels locals, movent molt ràpid la pilota, va posar en més dificultats al conjunt parroquial.

Les ocasions de la Grama no eren clares però anaven caient. Mentre que l’única ocasió perillosa del San Cristóbal no va arribar fins al minut 53, i va ser a la sortida d’un córner amb una rematada de cap que va sortir fora. Vuit minuts després, Oriol Molins rematava a gol un refús del porter egarenc, després d’una gran jugada personal del davanter Fran que va topar-se amb els guants d’en Carles. Els de Gramanet encara van disposar d’alguna altre arribada però el marcador ja no es va moure.