Derrota del CN Terrassa en el derbi vallesà contra el CN Sabadell

El sènior femení de waterpolo del CN Terrassa va perdre aquest dimecres contra l’Astralpool CN Sabadell (6-11) en partit ajornat corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina RFEN, la segona de la segona fase. Les visitants van decantar el derbi vallesà al seu favor amb un parcial d’1 a 4 en el segon període que va condicionar la resta de matx. Amb aquest resultat, el conjunt de Xavi Pérez es manté en el tercer lloc de la taula amb nou punts.

Després de quatre minuts sense gols, les egarenques es van avançar en el marcador amb una diana de Paula Camus. L’equip de David Palma va capgirar la situació abans del final del quart amb dos gols en superioritat numèrica a càrrec de Keuning i Ariño (1-2). El Sabadell va edificar el triomf en el segon període, en el qual va començar a evidenciar una marxa més que les terrassenques, fruit de l’estímul extra que aporta la competició europea. Forca, de penal, va marcar l’1 a 3. Un minut més tard, Domènech va retallar distàncies. Malauradament, el quart va acabar amb un parcial visitant de 0 a 3, obra de González, Van der Sloot i Garcia (2-6).

El CN Terrassa no va poder reenganxar-se a la lluita per la victòria a la represa. Les de David Palma van gestionar a la perfecció la renda adquirida i, fins i tot, van poder ampliar-la. Keuning va eixamplar el forat només arrencar el tercer període. Les egarenques van respondre de la mà de Domènech. La reacció del Sabadell, però, va ser contundent, en forma d’un nou parcial de 0 a 3, amb Keuning, Cordobès i Morell com a protagonistes. En el tram final del quart, dues dianes de Cardona van apropar les locals (5-10). En els últims vuit minuts, i atesa la diferència en l’electrònic, el matx va anar llanguint. Forca, de penal, va marcar l’onzè gol visitant al minut de joc i, mitjan període, Ortiz va establir el 6 a 11 definitiu.