MónTerrassa
Derbi trepidant i repartiment de punts entre Atlètic Terrassa i Egara DHA
  • CA

CD TERRASSA (3) FC BARCELONA (3)

Repartiment de punts en Les Pedritxes entre el CD Terrassa i el FC Barcelona. Una trobada plena d’anades i vingudes on els blaugranes van ser els primers a obrir forat. Ho feien mitjançant un penal córner anotat per Ari Laiho. Contrarestaria, abans del descans, Edu D’Ignacio. A la represa, va arribar el segon des del penal d’Andreas Rafi, però novament, es tornava a l’equilibri amb Enric Miralles. Es del Pau Negre, en la següent jugada, anotaven per mitjà de Van de Stadt. Ja en l’acte definitiu, l’egarenc Aleix Vericat seria l’encarregat d’encertar amb la porteria blaugrana, per d’aquesta manera deixar l’empat definitiu.

ATLÈTIC TERRASSA (3) CLUB EGARA (3)

Partidàs trepidant al Josep Marqués. Derbi entre l’Atlètic Terrassa i el Club Egara, que no va decebre, mostrant el millor del seu joc entre els eterns rivals. Un xoc d’alternatives on Quico Cortés i la defensa local, desbarataven les primeres ocasions generades. Seria des del penal córner, amb el temps expirat del període inicial, quan Álex Gil obria el marcador. Una variació, que amb la represa, contrarestava Pau Cunill, també des del penal, per enviar la bola a la xarxa. El partit va continuar vibrant, fins que va veure com un stroke anotat per Pau Cremada, portava l’avantatge al descans per als de Ramon Sala. Però com un calc de l’esdevingut amb anterioritat, novament Cunill retornava la igualada. Així, el partit encara va prendre més emoció, fins que mancant cinc minuts per al final, Marc García-Chicote marcava el gol que pujava tres unitats al caseller ratllat.

RC JOLASETA (2) LÍNIA 22 (1)

Segon triomf de la temporada per al RC Jolaseta, que al matí d’aquest diumenge, superava al Línia 22. Una trobada que es va mantenir equilibrada fins a l’equador del segon quart. Moment en el qual Juan Garaizábal, de precís colpeig, posava per davant als d’Israel García. Un marcador amb el qual es va superar el descans. Aviat però va arribar un nou empat. Era Pau Galy, qui materialitzava una acció des del penal córner. Amb tot per decidir, les oportunitats es van succeir, però va ser Diego Arana el més afortunat, per anotar un gol fet i fet definitiu que confirmarva tres nous punts en el caseller biscaí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa