MónTerrassa
Una decisió de Xavi Hernández podria costar 10 milions al Barça
  • CA

El Barça ja té feina avançada de cara al mercat d’hivern. Bona prova d’això és que ja té pràcticament tancat el fitxatge del jugador del Manchester City Ferran Torres. La directiva blaugrana ja sap quin és el perfil de jugadors que vol incorporar el tècnic culer, Xavi Hernández, i de quins jugadors es vol desprendre. Dues de les sortides que podrien produir-se ja estarien totalment decidides per part del club. És el cas de Yusuf Demir Luuk de Jong.

Tots dos jugadors van arribar com a cedits amb opció de compra al Barça, però el cas de Demir és més especial que el de De Jong. El futbolista austríac va arribar en forma de préstec des del Rapid de Viena per incorporar-se al filial blaugrana. L’acord de cessió que van signar l’equip de procedència del jugador i la directiva barcelonista establia que el Barça estaria obligat a exercir l’opció de compra de Demir si el davanter disputava deu partits amb el primer equip.

Doncs bé, l’extrem ha disputat fins ara nou enfrontaments al màxim nivell. Per tant, si Xavi Hernández decidís donar entrada a Demir en un altre partit, obligaria al Barça a pagar deu milions d’euros. És cert que el tècnic blaugrana tan sols ha comptat amb l’austríac en tres duels des de la seva arribada i en dos d’ells, el futbolista va entrar als minuts finals. Ronald Koeman sí que va donar força oportunitats a Demir durant els primers partits de la temporada, però va acabar deixant-lo sense jugar durant un mes.

Xavi Hernández és conscient del que passarà si fa jugar Demir un partit més. Per tant, el més probable és que l’austríac no torni a vestir la samarreta blaugrana. Esport 3 ja va avançar la setmana passada que tant el Barça com el Rapid de Viena volen que el davanter torni al seu club d’origen aquest estiu. El club austríac tindria ofertes d’equips de la Bundesliga que sí estan disposats a pagar la clàusula del jugador i, per tant, li interessa que torni com abans millor. I més sabent que el club blaugrana no té cap interès a exercir l’opció de compra pel jugador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa