Debut amb victòria del CN Terrassa al Torneig de la Represa de la Copa Catalunya

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa va debutar amb una victòria contra el CN Catalunya (14-13) en partit corresponent a la segona jornada del Torneig de la Represa, nom que ha atorgat la Federació Catalana de Natació a la fase de grups de la Copa Catalunya. El conjunt de Dídac Cobacho va dominar el matx en tot moment, però la reacció visitant final va estrènyer el marcador definitiu. Els egarencs, sense el porter titular Pepe Motos, baixa de darrera hora per una indisposició, van obrir una primera escletxa en només un minut i mig de joc de la mà d’Alarcón i Gutiérrez. El Catalunya va apropar-se abans d’acabar el quart després que Prat i Kuznetsov contrarestessin l’encert de Chico (3-2). El segon període va esdevenir un festival ofensiu que va permetre els terrassencs marxar al descans amb dos gols de marge. Les dianes no van deixar de succeir-se.

Els visitants van empatar en tres ocasions, però un parcial local de 3 a 0, amb De Lera, Alegre i Chico com a protagonistes, va enfilar l’electrònic fins al 8 a 5. Gascón va retallar el marge al límit de l’equador. A la represa, el CN Terrassa va seguir controlant la situació i va ampliar la diferència fins als cinc gols. Després que Ponferrada marqués el 9 a 7, l’encert de Pericas, Barroso i Carrillo va col·locar un 12 a 7 tranquil·litzador. Tot i la rèplica visitant, els de Dídac Cobacho van finalitzar el quart amb quatre gols d’avantatge (13-9). En els últims vuit minuts, però, els locals van aixecar el peu lleument, cosa que va aprofitar el Catalunya per situar-se a només un gol (13-12) a dos minuts de la conclusió. Barroso, no obstant, va anotar el 14 a 12 tot seguit i la diana final de Kuznetsov va servir tan sols per reduir la distància definitiva.