Debut amb derrota del cadet femení A del CV Terrassa
Imatge del partit del cadet femení A
Imatge del partit del cadet femení A | CV Terrassa

Dissabte, el cadet femení A del CV Terrassa estrenava la temporada amb il·lusió després de tant temps d’espera. El conjunt vermell iniciava el partit amb indecisions en atac. La falta de presició en recepció impedia que les col·locadores Carrasco i Llamas puguessin crear alternatives en les sortides. En el segon set, les visitants agafaven sensacions, però un fort bloqueig impedía un atac resolutiu. A més, l’equip local, amb un bon atac per les puntes, complicava la defensa de les terrasenques.

En el tercer set, després d’un bon inici, l’equip terrasenc va millorar la recepció fet que provocava l’elaboració de jugades i bons punts. Tot i això, el marcador s’inclinava per l’equip local. El partit va acabar amb derrota pel CV Terrassa per 3-0 (25-17/25-15/25-21). Malgrat això, bon inici de temporada per a les joves del CV Terrassa. Els entrenadors Reiloba i Collell van explicar al final del partit que ”és la línia a seguir després de tant temps aturades, un equip amb incorporacions i amb ganes d’aprendre” i van afegir que “s’ha de treballar la recepció per tal competir amb ambició d’ascens”.