MónTerrassa
Dani Olmo lidera la selecció espanyola sub-21
  • CA

El seleccionador espanyol de la selecció espanyola sub-21, Luis de la Fuente, ha anunciat la llista de convocats per jugar contra el Kazakhstan i Montenegro, respectivament, els pròxims 6 i 10 de setembre, amb l’atacant egarenc i exblaugrana Dani Olmo liderant la generació dels jugadors nascuts a partir del 1998. Així, la Roja tornarà als terrenys de joc després d’haver-se proclamat pentacampiona d’Europa el passat 1 de juliol. Olmo, que és un habitual en les alineacions del Dinamo de Zagreb i que està en el punt de mira de l’Atlètic de Madrid com a possible fitxatge d’última hora, exercirà en aquests partits com a gran referent dels de De la Fuente.

La convocatòria de la selecció espanyola sub-21

Porters: Álvaro Fernández (Osca), Dani Martín (Betis) i Iñaki Peña (Barça).

Defenses: Pedro Porro (Valladolid), Buñuel (Racing de Santander), Miranda (Barça / Schalke 04), Cucurella (Getafe), Jorge Cuenca (Barça), Amo (Sevilla) i Èric Garcia (Manchester City).

Migcampistes: Morlanes (Vila-real), Óscar Rodríguez (Leganés), Oriol Busquets (Barça / Twente), Lozano (Espanyol), Fran Beltrán (Celta de Vigo), Aleñá (Barça), Carles Pérez (Barça) i Ferran Torres (València).

Davanters: Alejandro Pozo (Sevilla), Dani Olmo (Dinamo de Zagreb), Puado (Espanyol), Andrés Martín (Rayo Vallecano) i Abel Ruiz (Barça).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa