MónTerrassa
Dani Olmo, candidat al Premi de millor jugador català
  • CA

El futbolista del RB Leipzig Dani Olmo és un dels tres candidats al Premi al Millor Jugador català, organitzat per la Federació Catalana de Futbol. El jugador de Terrassa competirà per al guardó amb el davanter del Villarreal, Gerard Moreno; i el davanter del Wolverhampton FC Adama Traoré. Tots tres han realitzat un 2020 fantàstic i han destacat en els seus respectius equips. El guanyador es donarà a conèixer a la 9a Gala de les Estrelles, que tindrà lloc el dilluns 20 de desembre a l’antiga fàbrica Estrella Damm, a Barcelona. La decisió la prendrà el jurat, que es reunirà una setmana abans, per acabar de perfilar els premiats en les diferents categories. En total, hi haurà 12 distincions.

En l’anterior edició, els guardonats van ser Gerard Piqué (amb el 67% dels vots), del FC Barcelona, i Aitana Bonmatí (amb el 67% dels vots), també del Barça. Cal dir que en la categoria de Jugador amb millor projecció, el premi se’l va endur el futbolista de Matadepera Riqui Puig, que es va imposar amb al 46% dels vots al mateix Dani Olmo i a Adrià Pedrosa.

Alguns dels premis ja tenen guanyador clar. Són els de Màxim Golejador Català de Futbol de la passada temporada, que recau en Gerard Moreno, que va aconseguir 23 gols a la Primera Divisió, amb l’equip groguet; i en categoria femenina, el premi Màxima Golejadora Catalana de Futbol tornarà a recaure en Àlexia Putellas -flamant Pilota d’Or 2021- gràcies a les 18 dianes que va aconseguir amb la samarreta del FC Barcelona la temporada 2020-21.

La FCF també premiarà el “Jugador/a amb més projecció”, Millor Entrenador i Millor Àrbitre. També hi ha la secció dedicada al futbol sala, amb els corresponents millor jugador/a i millor entrenador/a. Així mateix, com cada any, a la Gala de les Estrelles també es farà entrega del ‘Premi Jurat’, que distingeix persones o entitats per la seva trajectòria i mèrits en el món del futbol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa