El CV Terrassa s’imposa al CV Valls d’Andorra
x
L’equip juvenil femení del CV Terrassa | CV TERRASSA

Dissabte de carnestoltes, les més joves del Cv Terrassa rebien a Bon Aire el segon classificat de la fase campionat, el Valls d’Andorra. Un segon classificat que marxava de terrassa amb una derrota per 3-1 tot i el mal partit de les de Dobón i Guil.

Un Terrassa desdibuixat i amb moltes impresicions s’enduia el primer set davant d’un Andorra molt lluitador però poc encertat en el primer set que va mostrar la seva millor imatge a partir del segon set en que molt més concentrades les feia endur-se el seu primer set empatant al marcador general davant d’un equip local que cada cop es mostrava més desconcentrat i que no era capaç de rebertir la situació trobant-se cada cop més acorralt per l’equip visitant.

Ja en el 3r set de joc, el Terrassa revifava el seu joc i no sense patir, a vegades de forma innecessaria s’enduia el set. Ja en el 4rt amb un joc més fluid i més concentrat el Terrassa era capaç de poder apretar l’equip visitant sumant 3 punts més que les reforcen en la primera posicó tot i no haver jugant amb la llum amb les que normalment tenen a l’afició habituada. La propera setmana reben al Llars Mundet, no segon classificat i hauran de desplegar tot el seu potencial per tal de no perdre pistonada en la classificació i tancar la primera volta sense haver patit cap derrota.