El CV Terrassa s’imposa al CV Torre de Claramunt
x
Els jugadors del CV Terrassa sènior masculí celebren un punt | CV TERRASSA

El passat dissabte al pavelló del Bon Aire, el CV Terrassa va enfrontar-se contra el CV Torre de Claramunt. Ambdós esquips es troben en la fase d’ascens a primera divisió catalana. El partit va començar amb un primer set que, tot i el bon joc dels egarencs, va decantar-se a favor de l’equip visitant. En un segon set en que va caldre un bon joc defensiu i reduir el volum d’errors, el CV Terrassa va imposar-se per 25-17.

No obstant, una mala gestió de les emocions i un joc ple d’alts i baixos va costar als locals el tercer set (22-25). De nou, i amb un atac contundent, el Terrassa va sobreposar-se per fer un quart set a favor (25-12) que forçaria el tie-break. El set final va començar amb un parcial de 7-1 on els locals semblaven especialment còmodes. Potser precisament per aquesta superioritat en el marcador, la segona meitat del darrer set va complicar-se i va obligar al conjunt de Vicky Cenalmor i Álex Portero a treure tota l’artilleria per acabar guanyant el set i el partit per 15-13. Resultat 3-2. 20-25, 25-17, 22-25, 25-12, 15-13.

El pròxim partit del CV Terrassa serà, després de la jornada de descans, el dia 30 de març contra CV Hospitalet a Bon Aire.