El CV Terrassa sènior femení s’estrena amb derrota a la Lliga
Primer part de la temporada per al CV Terrassa sènior femení
Primer part de la temporada per al CV Terrassa sènior femení | CV Terrassa

Diumenge 27 de setembre, el CV Terrassa sènior femení començava la temporada 2020-2021 a 3a Divisió. Una temporada atípica per l’efecte de la pandèmia que ha obligat a fer un sobreesforç al club per complir de forma estricta amb els protocols establerts per les autoritats per a la pràctica esportiva federada. El partit enfrontava les terrassenques amb les jugadores barcelonines de l’AEE Institut Montserrat “B”. Les egarenques van perdre el partit per 0-3, amb resultats dels sets 19-25, 22-25, 21-25.

Va ser un partit on les locals van sortir ben ordenades però amb els nervis propis de l’estrena en competició. L’alineació inicial estava formada per una barreja de jugadores ja veteranes en la competició i joves que s’estrenaven en la categoria. Les egarenques estaven llegint bé el partit buscant les línies en atac on van ser ben eficients arribant al 17-20, però les aportacions de la receptora rival Burillo i la poca contundència dels atacs en la recta final va decantar el set per a les montserratines per 19-25. Després de moure la banqueta canviant les 2 receptores locals, el set va transcórrer amb igualtat en el marcador fins al 21-22 però igual que en l’anterior la diferència en l’efectivitat i potència de l’atac per part de les visitants els va permetre portar-se el set per 22-25.

En el 3r set les terrassenques van abaixar els braços i tot i les quatre substitucions per canviar la tònica del partit a partir del 13-18 les egarenques no van saber trobar un joc resolutiu que els permetés retallar la diferència acabant en el 21-25 final. Malgrat la derrota, cal destacar el bon joc de les receptores Cristina Marsá i Stefania Tovar i l’estrena remarcable en la direcció del joc per part de les col·locadores Lucia Estudillo i Mireia Diaz. La setmana vinent el CV Terrassa es desplaça a Sant Fruitós de Bages per enfrontar-se a l’equip de Volei Sant Fruitós “B” al pavelló municipal diumenge 4 d’octubre a les 10h de la tarda.