CV Terrassa sènior femení
CV Terrassa sènior femení | cedida

!--akiadsense-->

El CV Terrassa sènior femení es va desplaçar al pavelló de la Creueta del Coll en Barcelona per enfrontar-se contra l’Institut Montserrat “B”. Era un partit entre els 2 equips que ocupen les darreres posicions de la classificació i una bona oportunitat per les egarenques per aconseguir la seva primera victòria que van deixar escapar i van perdre el partit per 3-0, amb resultats dels sets 25-8, 25-11, 25-13.

Malgrat que el nivell d’ambdós equips era molt parell, les de Terrassa no van estar dintre del partit des de bon principi, tenint un parcial en contra de 7-0 i errades en tots els apartats del joc: recepció del servei, ubicació i ordre en el camp i definició de l’atac.

El resultat del 1r set va ser 25-8 en contra. En el 2n set el tècnic Alex Portero va moure la banqueta i semblava que l’equip reaccionava, perquè van aguantar el resultat fins un 12-11 en contra. A partir d’aquí la desconcentració del 1r set va tornar a l’equip i no van poder fer cap punt, acabant en 25- 11 en contra. El 3r set la dinàmica no va canviar i la relaxació de l’equip local va permetre que les egarenques poguessin arribar al punt 13, més per errades de l’adversari que no pas per encerts propis. La setmana vinent el CV Terrassa té una jornada de descans i no torna a jugar fins el dissabte 14 de desembre a les 20:15 en el pavelló de Bonaire contra l’equip Volei Els Arcs.

Nou comentari