MónTerrassa
El CV Terrassa segueix líder després de vèncer el Viladecans
  • CA
x
El juvenil femení CV Terrassa | CV TERRASSA

El juvenil femení del CV Terrassa va consolidar aquest cap de setmana el lideratge després de guanyar amb solvència el CV Viladecans. Les de Dobón i Guil que en la seva primera temporada en competició estan fent un paper excelent, guanyaven a Viladecans a Bon Aire i a falta de dues jornades per a la finalització de la competició ja tenen assegurada la plaça per a les finals de Catalunya que es duran a terme els dies 25 i 26 de maig.

Un partit plàcid per a les joves de Terrassa que des de l’inici del partit es van sentir molt còmodes a casa amb una gran afició que empeny jordana rere jornada. Gran paper en atac en totes le linies que jugada rere jugada posaven en jaque la defensa visitant , superant el bloqueig i trobant els forats adients en el camp contrari.

Ja en el segon set, en el que les locals passaven el pitjor moment de joc, van acabar remontant un resultat advers, amb un canvi de joc i minimitzant els errors. El 3r set va ser un calc del primer en que les jugadores sentint-se molt còmodes en el seu joc donaven un bon espectacle de voleibol al nombrós públic que omplia Bon Aire.

Amb aquest resultat les de Terrassa enfilen la recta final de la competició i en la propera jornada es traslladaran a Andorra per a revalidar la primera posició contra un Valls D’ Andorra que opta també a la primera plaça del campionat. Aquesta primera plaça asseguraria la presencia directa a les semifinals del campionat de Catalunya, objectiu de les noies de Dobón i Guil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa