CV Terrassa
CV Terrassa | CV Terrassa

!--akiadsense-->

El passat dissabte al Pavelló de Bon Aire, el juvenil del CV Terrassa s’afiançava a la segona plaça de la classificació derrotant al Viladecans B per un clar 3-1 (21-25/25-18/25-17/25-17)

Les de Dobón i Guil coneixien de la importància de fer-se amb el partit, ja que els de Viladecans conjuntament amb el lider, l’Esplugues, han estat els dos únics equips capaços de derrotar a les egarenques en aquesta primera part de la lliga. Sent així el poder mantenir la 2na plaça de la classificació passava per guanyar.

Amb un inici de partit fosc per a les terrassenques on el joc era trabat i amb molts errors no forçats, les visitants es posaven al davant del marcador tancant un primer set per oblidar.

La reacció posterior va fer guanyar confiança a les jugadores del Terrassa, inciant un molt bon segon set on el nombre d’errors disminuia i on una molt bona tasca defensiva permetia poder sortir al atac amb superioritat a les rivals.

Ja en el tercer va a descatar el paper del bloqueig local que llegia en cada atac rival la sortida facilitant les tasques defensives del equip que es trobava constanment en superioritat en l’atac.

Nou comentari