El CV Terrassa no pot amb el Sant Pere Pescador
x
Els jugadors del CV Terrassa sènior masculí celebren un punt | CV TERRASSA

El sènior masculí del CV Terrassa no va poder amb el Sant Pere Pescador, que va imposar-se per 1-3 (19-25, 19-25, 26-24 i 18-25). Es tractava d’un rival molt fort i favorit en el partit. Els terrassencs, que jugaven com a locals, van sortir disposats a guanyar però es van topar amb un equip molt ordenat i molt llest quan havia de fer un punt. Va ser un partit molt igualat sobretot a l’inici dels quatre sets, però la seva capacitat de resoldre pilotes, fos rematant o fintant, i els errors locals van permetre que els visitants s’emportessin els dos primers sets. En el tercer set tot va canviar, errors dels visitants i un gran block dels locals van permetre que al final de set tinguessin possibilitats de guanyar. El quart set va començar molt bé pels egarencs però a mig set van desaparèixer del partit, fent que el Sant Pere Pescador aconseguís 5 punts de diferència amb els egarencs.