El CV Terrassa no pot amb l’Ametlla
x
El partit del CV Terrassa sènior masculí contra l’Ametlla | CV TERRASSA

El CV Terrassa masculí sènior ha caigut contra l’Ametlla (2-3) en un partit molt ajustat que no s’ha decidit fins l’últim set. Els terrassencs han dominat el set inicial contra un rival que no estava pel partit, el que ha facilitat el primer triomf parcial amb un gran atac i bona defensa. El CVT han seguit lluitant per aconseguir un segon set que tot i que els ha costat força, han acabat tirant endavant malgrat la necessitat d’una remuntada.

Els terrassencs s’han arribat a situar 2-0, gràcies a una gran aportació en col·locació de Sergi García i un atac de Marcos. Pensant en guanyar l’últim set, han tornat a la pista els mateixos jugadors que havien guanyat els dos primers. Però el partit s’ha complicat, el CVT ha fallat en atac i en el bloqueig, el que ha fet impossible la remuntada en el tercer set. En el quart set ha passat el mateix. El partit s’ha decidit en l’últim set, quan el CVT ha començat manant per un parcial inicial de 7-1, però aleshores han perdut el cap i han vist com el seu rival els remuntava. Els resultats dels sets han estat: 25-13, 25-21, 23-25, 17-25 i 12-15.