El CV Terrassa no pot amb el CEV L’Hospitalet (0-3)
x
El CV Terrassa, durant el partit contra el CEV L’Hospitalet | CV TERRASSA

Aquest passat dissabte tarda l’equip sènior masculí del CV Terrassa jugava a casa el 1r partit de la 2ª fase d’ascens contra el CEV Hospitalet, un clar aspirant a una de les places d’ascens. El resultat va ser de derrota dels egarencs per 0-3. L’equip egarenc va començar amb un joc insegur el que va permetre a l’equip visitant agafar una còmoda avantatge a meitat del set. Van reaccionar els egarencs empatant a 16 però no van mantenir l’empenta, deixant el resultat final del 1r set de 21 a 25.

El 2n set va tenir un inici calcat al 1r: els hospitalencs agafaven una avantatge de 4 – 5 punts i aquest cop no semblava que els egarencs poguessin donar la sorpresa, perdent el 2n set per idèntic resultat al 1r: 21 a 25. Malgrat alguns canvis tàctics per al 3r set ordenats per l’entrenadora Victòria Cenalmor, que van permetre començar amb una lleugera avantatge a la meitat del set, els jugadors terrassencs van abaixar els braços abans de temps i després d’un parcial d’ 1-9, el CEV Hospitalet es va emportar per 18 a 25 el 3r set i la victòria del matx. Mal començament per a l’equip egarenc que necessita desesperadament una victòria que els permeti enganxar-se al tren de les places d’ascens en un partit que significava el comiat d’Albert Matarín, jugador en la posició d’oposat castigat per les lesions.

El cap de setmana vinent el CV Terrassa es trasllada a terres tarragonines per enfrontar-se a l’equip del CV Reus, en un partit que es jugarà el diumenge a les 18h.

EQUIP INICIAL: Sergi García, Antonio Sánchez, Isaac Valero, Oleksandr Lykhouzov, Marcos

Príncipe, Sergi Llunell, Jorge Santos (lliure)