MónTerrassa
El CV Terrassa femení continua amb la crisi de resultats
  • CA

El passat diumenge 23 de febrer el CV Terrassa sènior femení es va desplaçar al pavelló de Pont Major en Girona per enfrontar-se contra la UE La Salle Girona, equip que se situa a la zona mitjana de la classificació. Les egarenques van perdre el partit per 3-0, amb resultats dels sets 25-9, 25-12, 25-18.

Les terrassencques es troben immerses en una crisis de resultats i l’equip i staff tècnic encara no han donat amb la tecla que els permeti d’aconseguir la 1ª victòria de la temporada en un compte enrere per mantenir la categoria. Poca història en un partit on des de bon principi a tots els sets les adversàries van aconseguir una diferència còmode de mínim 8 punts abans d’arribar a la meitat del set.

En cap moment la remuntada va estar a prop, ni tan sols en la millor fase del joc de les terrassenques en el 3r set quan van aconseguir 5 punts seguits, cosa que els va permetre d’aconseguir un 25-18, però el partit ja estava resolt a favor de les locals. La setmana vinent el CV Terrassa torna a casa per enfrontar-se contra les Panteres Grogues “B” al pavelló de Bonaire dissabte 29 de febrer a les 18:30 de la tarda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa