MónTerrassa
El CV Terrassa enceta nova temporada en un “moment dolç”
  • CA
El Club Voleibol Terrassa surt amb ganes aquesta temporada
El Club Voleibol Terrassa surt amb ganes aquesta temporada | CV Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest cap de setmana, el CV Terrassa comença a rodar en la competició de la Federació Catalana de Voleibol. L’entitat, que des del 2013 promociona l’esport del voleibol a la ciutat, es troba en un moment dolç ja que aquesta temporada ha aconseguit consolidar tota la línia femenina i ara cobreix les categories infantil, cadet juvenil i sènior.

L’equip infantil, conduït per Jaime Reiloba i Lluc Collell, competirà a 2a catalana i s’ha entès com un equip de formació per preparar les jugadores per poder assolir el nivell tècnic i tàctic suficient per a les categories superiors. El cadet, conduït per Alberto Guil i Guillermo Villón, competirà a 3a catalana amb aspiracions d’ascens a 2a catalana. Aquest equip està lligat a la competició del juvenil, ja que la classificació conjunta obliga a rendir al mateix nivell als dos equips.

L’equip juvenil, repeteix amb Dobón i Guil al capdavant. Després de la molt bona temporada anterior en què van assolir el subcampionat català de la categoria preferent, ara a 3a catalana conjuntament amb l’equip cadet, intentaran assolir llocs de promoció a 2a catalana.

Per últim, l’equip sènior conduït per Daniel Benitez i Alejandro Portero ha patit una renovació completa de plantilla. Benitez, que la temporada anterior feia funcions de 2n del mateix equip, ara assumeix la responsabilitat per conduir aquesta plantilla i intentar mantenir la categoria.

Més equips de voleibol masculí

Una proposta complementada per dos equips masculins, el sènior masculí que tornarà a provar d’aconseguir l’ascens a 1a catalana i un nou equip cadet masculí que intentaran fer-se lloc en en la classificació de 1a catalana. L’equip cadet estarà dirigit per Victoria Cenalmor i Dobón. Aquest equip, de nova creació, té un caràcter formatiu i amb aspiracions de poder fer-se un lloc en el voleibol de formació masculí. Amb jugadors vinguts d’escolars i d’altres amb experiència federativa, es busca l’equilibri entre la formació i la competició.

Per la svea part, l’equip sènior masculí conduït per Santi Garcia i Cenalmor, intentaran de nou l’assalt a la fase de promoció de 1a catalana, d’on l’equip va descendir fa un parell de temporades. La plantilla està formada pels jugadors de l’anterior juvenil del club així com d’alguns dels jugadors sèniors amb més experiència, i es postula com un clar candidat a la fase d’ascens.

El CV Terrassa també presenta un equip aleví escolar que estarà conduit per Malena Molina. Aquest equip de formació, busca el treball en valors i pedagògics esportius, així com crear esportistes complets. Per últim l’entitat aposta per l’esport de lleure obrint un grup no competitiu per a persones que vulguin fer esport i conèixer gent vinculada a l’esport.

Aquesta jornada s’estrenen a Bon Aire:

18:30 CV TERRASSA (INFANTIL FEM) – CV GAVÀ NEGRE

18:30 CV TERRASSA (CADET FEM )- SANT QUIRZE VERD

20:15 CV TERRASSA(JUVENIL FEM)- SANT QUIRZE VERD

20:15 CV TERRASSA (SENIOR FEM)- AE SÀNDOR

Poliesportiu Can Ricard ( Barcelona)

16:00 PANTERES GROGUES MASCULÍ- CV TERRASSA ( SENIOR MASC)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa