x
L’equip masculí sènior del CV Terrassa | CV TERRASSA

Aquest passat dissabte l’equip sènior masculí del CV Terrassa es va desplaçar a Tarragona per disputar el penúltim partit de la 1ª volta contra el Sant Pere i Sant Pau. Difícil partit per a l’equip egarenc que s’enfrontava al brillant líder de la 2ª fase d’ascens i que encara no ha perdut cap partit en tota la temporada. L’equip de Terrassa va perdre per 0-3: 22-25, 13-25, 14-25

El primer set els jugadors egarencs van donar la seva millor versió, amb un joc consistent i plantant cara a punt de donar la sorpresa en el pavelló tarragoní. Malgrat això, l’equip tarragoní no va donar opció i és que és un equip que no comet cap error i té un joc contundent, amb jugadors que tenen experiència en la divisió de Superlliga 2 on hi competeix el primer equip del Sant Pere i Sant Pau.

Amb un inici de partit fulgurant per part dels visitants, el segon set va ser totalment diferent. I és que el resultat de 13-25 dóna idea de la diferència del joc dels egarencs respecte del 1r set. Un major desencert en el propi atac i en el bloqueig/defensa al contrari va fer impossible mantenir el nivell del 1r set. El tercer set va ser una repetició del segon, sense que es pogués parar el joc d’atac més potent dels de Sant Pere i a la vegada contrarestar amb un joc ofensiu. El cap de setmana vinent el CV Terrassa juga a casa al pavelló de Bonaire el dissabte 16 a les 20h contra el Torre de Claramunt en el últim partit de la 1ª volta de la fase d’ascens.

EQUIP INICIAL: Sergi García, Daniel Benítez, Isaac Valero, Oleksandr Lyzhoukov, Marcos Principe, Sergi Llunell, Felipe Buron (lliure)

Nou comentari