MónTerrassa
La Cursa de les Ciutats 2020 s’adapta a la Covid i crida Terrassa a participar-hi
Participants a la Cursa de les Ciutats contra el càncer de pàncrees a Terrassa, l'any 2019
Participants a la Cursa de les Ciutats contra el càncer de pàncrees a Terrassa, l’any 2019 | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Aquest any, Terrassa no podrà acollir la Cursa de les Ciutats contra el càncer de pàncrees. La situació sanitària arran de la pandèmia de la Covid-19 impedeix que es disputin competicions esportives multitudinàries i de caràcter popular. Tanmateix, des de l’organització -promoguda per ACAPAN i AESPANC, s’ha ideat una manera per no deixar perdre l’oportunitat i continua recaptant fons per a la investigació d’aquesta malaltia. Es farà una cursa “virtual” el pròxim 19 de novembre. Recordem que tots els diners que es recapten a la Cursa són destinats íntegrament a beques per a la recerca mèdica.

L’avantatge d’enguany és que hi podrà participar tothom, visqui on visqui. Només cal estar correctament inscrit. Hi haurà diferents modalitats i distàncies on el participant pot escollir a l’hora d’inscriure’s: marxa caminant o carrera de 5km; marxa caminant o carrera de 10km i bici carretera 60km i bici de BTT 30 km. Els menors de 16 anys només poden participar a la carrera o marxa de 5km i al ciclisme BTT de 30km. Un cop inscrit cal descarregar-se l’APP oficial i seguir les instruccions.

La cursa s’iniciarà el 19 de novembre a les 00h i finalitzarà el 22 de novembre a les 23.59h. Cada corredor podrà escollir l’hora en què prefereix fer el recorregut. El preu per participar a la Cursa de les Ciutat és de 10 euros per totes les carreres (més 2,90 euros per despeses d’enviament, si s’opta per l’opció dorsal+samarreta). El període d’inscripció finalitza el mateix 22 de novembre.

Tota la informació de la cursa virtual contra el càncer de pàncrees clicant aquí

Nou comentari

Comparteix