El Reus B dona l’estocada final a un voluntariós Terrassa (3-1)
z
L’onze del Terrassa al camp del Reus B | TERRASSA FC

El Terrassa FC ha patit l’estocada definitiva que esfuma les poques opcions que encara li quedaven per assolir la quarta plaça, que dona accés a les posicions de promoció d’ascens. El conjunt de Cristian García ha patit una nova desfeta, aquest cop al camp del Reus B (3-1), que l’allunya a 10 punts de la quarta posició quan només els queden sis partits als terrassencs (18 punts).

Els egarencs arribaven amb moltes baixes, però no ha estat excusa per justificar un partit que han pogut guanyar. I això que el Reus B ha marcat ben aviat. Al minut 6, Oribe ha avançat els locals amb una diana matinera després d’aprofitar una errada defensiva de Valls, que no ha estat encertat en la sortida de la pilota. No podia començar pitjor el diumenge per un Terrassa que, per si fos poc, veia com el Granollers marcava aviat al camp del San Cristóbal i l’Horta feia el mateix contra l’Hospitalet. Els reusencs, un equip jove que tracta bé la pilota, ha sortit ben plantat.

El gol ha deixat tocat per uns moments al Terrassa, que per uns minuts no ha aixecat cap, decaigut per la situació que viu. El Reus B, còmode amb la pilota, ha estat a punt d’anotar el segon al minut 20, quan Jose Juan ha salvat una rematada claríssima de Lucas en una posició força favorable. Només quatre minuts després, però, el Terrassa ha trobat encert i inspiració en un penal per una falta comesa sobre Imaz. Alex Fernández ha assumit la responsabilitat i no ha fallat. El migcampista egarenc ha estat la peça més destacada dels visitants, i per les seves botes han passat fins a tres ocasions clares per remuntar.

El Terrassa s’ha animat amb l’empat i ha buscat el segon. Abans, però, Mañé ha estat a pocs centímetres d’anotar el 2-1. Els egarencs no havien disposat de gaires ocasions quan Alex Fernandez ha estat a punt de sorprendre Chechu amb dos intents poc abans del descans. Primer, amb un xut al segon pal que no ha entrat per molt poc. Després, ha estat a punt de fer l’1-2 en una falta. El Terrassa ha tret l’orgull i ha estat més ficat en el partit amb l’1-1. Després del descans, de nou el mateix jugador ha topat amb el pal.

I dels tres intents pel segon dels visitants, al segon dels locals. En una centrada de Vila, Valls ha tocat la pilota amb la mà, segons l’àrbitre principal. Una acció que li ha costat la vermella i un penal que Oribe, de nou, no ha fallat. El 2-1 ha estat la pitjor condemna possible per un Terrassa que ha hagut d’afrontar tot el segon temps amb un home menys. Amb aquest escenari, Arjona ha perdonat un mà a mà amb Ortega, i Arranz ha tingut l’empat amb una ocasió similar, quan ho tenia tot al seu favor per establir el 2-2. L’àrbitre ha anul·lat un gol d’Enric a un quart d’hora pel final per fora de joc. Els reusencs han insistit fins que l’han trobat, a la sortida d’un córner. Al Terrassa ja només li queda tancar la temporada de la forma més decent possible i començar a pensar en preparar el curs vinent.