MónTerrassa
Cristian García: “Encara queda molt, però estem fent camí”
  • CA
El capità Amantini agraint el suport de l’afició | Terrassa FC

!--akiadsense-->

El “que si, j… que vamos a ascender” s’està convertint en un clàssic en les darreres celebracions dels aficionats del Terrassa. Ho van cantar al camp del Castelldefels, després d’un empat agònic, i ho han repetit aquest diumenge a San Javier, després de guanyar al Mar Menor. L’afició s’ha pogut abraçar amb els jugadors a la conclusió d’un partit força celebrat.

“Hem sabut quan havíem de patir, i a la segona part hem sabut resoldre les ocasions que hem tingut”, ha confessat Amantini, l’autor del primer gol egarenc. El defensa ha reconegut que s’esperaven “un partit complicat” al jugar fora, però que amb treball ho han tret. “El gol? De rebot, però val igual”, ha bromejat. Amantini no s’ha volgut pronunciar sobre el proper rival, que el Terrassa coneixerà aquest dilluns. “Per pujar ens hem d’enfrontar a qualsevol. Estem competint bé”.

Una anàlisi similar ha fet el tècnic Cristian García, que ha comentat que a la segona part han estat “millors” després d’un primer temps “patit”. El preparador egarenc s’ha referit a l’estat de la gespa: “Estava millor que la nostra, amb menys bots, però l’han omplert de cautxú i costava molt jugar”. Cristian ha reconegut que “encara queda molt”, però ha reivindicat la feina feta: “Estem fent camí”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa