MónTerrassa
CP San Cristóbal i Terrassa FC, a dalt de tot gràcies a les defenses
  • CA

L’extraordinària temporada que porten a terme els dos equips terrassencs en el campionat de lliga de la Tercera Divisió (Grup V-A) es fonamenta, sobretot, en la solidesa defensiva. Els conjunts egarens se situen en el top 3 de menys golejats. I destaca especialment el Terrassa, el que menys encaixa, de llarg, de tota la categoria. Els vermells han rebut només 7 gols en 16 partits. Una estadística espectacular. Al Girona FC li han fet 9 gols i dos equips comparteixen el podi de bronze virtual, el CP San Cristóbal i l’Europa, el líder.

Amb aquests números s’entén que els de l’Olímpic siguin segons i en zona de play-off d’ascens a Segona B. I que els parroquials se situïn quarts, a tocar del Terrassa i de la zona més noble de la classificació. I amb aspiracions, fins i tot, de fer alguna cosa més. El que queda clar és que els d’Oliver Ballabriga ja s’han acostumat a la categoria, la controlen i han deixat de patir per viure en el fil dels llocs de baix i del descens.

El Terrassa nl desenton en el capítol de gols a favor, amb 21, tot i que allunyat dels equips més golejadors. El gol sí que és l’assignatura pendent del Sancris, amb un minso 15 al caseller, tot i que se’ls hi treu força suc. Però no estranya que sigui el rei de l’empat.

Tercera Divisió. Classificació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa