MónTerrassa
CP San Cristóbal i Terrassa FC encaren el derbi més incert
  • CA
ssa
ss | aa

!--akiadsense-->

San Cristóbal i Terrassa FC es veuen les cares aquest dissabte al Municipal de Ca n’Anglada, a partir de les 18’00 de la tarda, en el derbi egarenc que, possiblement, els dos equips arriben amb un millor estat de forma. Els locals, quarts a la classificació, són quarts a la classificació, no saben què és perdre a casa i porten una ratxa de cinc partits amb tres triomfs i dos empats. Una victòria a casa, els permetria empatar amb el seu rival ciutadà. Per la seva banda, els visitants arriben com a líders del grup, i amb una sèrie de tres victòries consecutives.

A la tradicional trobada entre entrenadors dels dos conjunts i algun jugador representatiu, el responsable de la banqueta del San Cristóbal, Oliver Ballabriga, recorda que “dels últims derbis és el que arribem més igualats a la classificació” i “venim tots dos d’obtenir bons resultats i potser pot ser més equilibrat” i afegeix que “sortirem com sempre, a guanyar, perquè volem sumar tots els punts possibles i classificar-nos entre els sis primers i evitar el descens de categoria”.

Ballabriga manifesta que “som conscients que si guanyem els empataríem a la classificació i per la gent del club i per l’afició és un derbi i el prepares com sempre, però és un partit diferent”. El tècnic dels parroquials comenta que “no només és una victòria si guanyes i sabem que faríem molt feliç a molta gent del club, perquè en cinc anys ha passat de Segona Catalana a Tercera Divisió”. L’entrenador dels locals, sobre el fet que es jugarà al derbi a una hora no habitual pel seu equip, diu que “personalment no m’afecta”.

El tècnic del San Cristòbal, que podrà disposar de nou d’Abde i només tindrà al porter Samu Zapico de baixa per lesió, creu que “ens estan acompanyant els resultats i les coses no són per casualitat i les coses que voliem potenciar les hem treballat bé i estem molt contents amb el joc de l’equip”. Ballabriga afirma que “hem millorat respecte a la passada temporada i hem encertat els jugadors que han vingut” i afegeix que “portem sis partits a casa i no n’hem perdut cap i volem seguir així”

Juanjo García, entrenador del Terrassa FC, assegura que “un derbi amb els dos equips en bon estat de forma és bo per la ciutat” i destaca “el mèrit del San Cristóbal per estar a dalt”. L’entrenador dels visitants, sobre la bona marxa dels locals a casa diu que “les estadístiques estan per trencar-les” i afegeix que “hem de sumar tant sí com no i venim amb molta il·lusió per seguir amb la bona ratxa”.

Del San Cristóbal afirma que “està en una bona dinàmica i està obtenint bons resultats i juga al seu camp i treballa de forma impressionant les accions de pilota aturada i nosaltres hem d’estar molt bé i continuant sent la defensa menys golejada i, si tenim ocasions, que en tindrem, acabar bé”. García assenyala que “hem parlat amb els jugadors i sabem que és un dels camps més complicats de la categoria i si volem fer alguna cosa, hem de guanyar aquí”.

L’entrenador del Terrassa FC, que recupera a Adri Lledó i Josu, declara que “no sé per què, crec que serà un derbi amb gols, no veig un empat a zero” i comenta que “serà un partit amb molta intensitat”. Dels parroquials, destaca “la línia defensiva és molt bona, els jugadors de banda, i que és un equip molt complet i que sap el que ha de fer”.

Óscar Sierra, que ha jugat als dos equips, assegura que “els derbis són especials i es viuen diferents, tot i que aquest serà una mica fred perquè no podrà venir l’afició i el que volem és seguir la bona ratxa i no perdre a casa”. El defensa egarenc del San Cristóbal afirma que “serà un partit complicat i el Terrassa és el favorit perquè té un equip per pujar, però cada partit és diferent i volem fer alguna cosa gran”. Sierra, que porta quatre gols tot i ser defensa, recorda que va estar al futbol base del Terrassa i diu que “per mi és un club especial” i afegeix que “crec que serà un partit bonic i com he dit, espero que seguim sense perdre a casa”.

Àlex Fernández, egarenc i format al Terrassa FC, manifesta que “esperem el partit amb moltes ganes i pot ser un partit molt intens”. El centrecampista del Terrassa FC considera que “és un partit de vital importància perquè necessitem els punts” per seguir aspirant a l’objectiu de pujar de categoria. El jugador dels visitants explica que “el San Cristóbal és un equip molt fort físicament i molt intens, però nosaltres també jugarem les nostres cartes i si marquem aviat podem encarrilar el partit” i afegeix que “el partit s’haurà de treballar i estarà viu des del principi fins al final”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa