El CP San Cristóbal respira
San Cristóbal-Santfeliuenc
San Cristóbal-Santfeliuenc | J. M.O.

Avui era el dia de posar-ho tot sobre el camp, de dir adéu al pou. Només valia sí o sí la victòria. I els jugadors d’Oliver Ballabriga no han fallat (1-0). S’havia de guanyar davant el que en properes jornades pot ser un dels rivals directes en la lluita per la permanència, el Santfeliuenc, que arribava a aquesta jornada 22 amb 26 punts, set per sobre dels parroquials, tot i que amb una bona dinàmica i nou punts sumats en els darrers cinc partits. El CP San Cristóbal saltava al municipal de Ca n’Anglada amb 19 punts, i quart per la cua, però salvat gràcies al gol average amb el Sants. Es necessitava la victòria més que el pa de cada dia. El partit començava amb una bona notícia, la derrota a casa de l’Igualada per o a 3 contra el Castelldefels. Cal recordar que els de l’Anoia juguen la mateixa lliga que els parroquials, i que com menys punts sumin, un rival menys en la lluita per romandre a aquesta tercera divisió. Un gran pas, avui, cap a la salvació, amb els rivals a més distància.

Primera part

Els parroquials han sortit a buscar el partit des del principi. Intensitat i pressió. Els de Ballabriga han vist com se’ls anul·lava un gol per fora de joc. Els de Ca n’Anglada han continuat amb el setge. I al minut 17 ha arribat la jugada polèmica. Un gol fantasma. Els parroquials han vist la pilota dins. No així el jutge de línia. Des de la grada no es pot dir què ha passat. Malgrat el control del Sancris, en una contra, i en una errada clamorosa d’Oliver, el Santfe l’ha tinguda. El jugador visitant s’ha quedat sol davant d’Adri però ha apuntat malament i la bola ha anat fora fregant el pal. Juanpi de falta ho ha intentat i s’ha cantat gol. La bimba ha fregat el travesser. Un minut després, als 26, Zárate li ha pres la cartera als defenses però no ha sabut concretat a porta buida. Els visitants encara no saben com han tret la pilota. Jugava bé l’equip de Ballabriga. També Sierra ha estat a punt de marcar quan passava poc de la mitja hora. La rematada ha sortit un pèl alta. Han estat uns 30 minuts fins i tot brillants. La intensitat ha baixat en el darrer quart, amb joc al mig del camp i poca arribada.

Segona part

A la represa tot ha estat en la mateixa línia que en la primera. I al 49 ha arribat una doble ocasió. El Sancris ensumava el gol davant un Santfeliuenc que només buscava l’empat. El gol ha arribat en una jugada ximple. Una pilota bombada ha estat mal refusada per un defensa o ha entrat mansament a la porteria. Els parroquials, amb múltiples ocasions, han fet el gol en una mitja ocasió. Al 60, es feia justícia. I poc després, Oliver ha rematat un córner tot sol dins l’àrea petita però no ha dirigit prou bé la bola. Ballabriga ha mogut fitxa al 67. Zárate ha deixat el camp i el seu lloc l’ha ocupat Jordi López. Uns per empatar i altres per mantenir el resultat, han entrat en uns minuts de pèrdues constants per les dues parts i molt poc control. Una gran jugada col·lectiva ha acabat amb una gran rematada de Jordi López, que s’ha quedat a un pam d’entrar. Podia haver estat la sentència. Una falta lateral s’ha converti en la jugada més perillosa dels visitants. La jugada ha acabat en gol, però s’ha xiulat fora de joc. Ho ha semblat, malgrat les queixes. Al Sancris se li ha fet llarg el tram final. Tot i així, l’ha tingut un altre cop el Sancris. Han patit els parroquials. Amb 4 minuts d’afegit.