Un CP San Cristóbal molt implicat venç el Santfeliuenc
CP San Cristóbal-Santfeliuenc
CP San Cristóbal-Santfeliuenc | Sergi Estapé

!--akiadsense-->

Pas important del San Cristóbal en la seva lluita per classificar-se entre els sis primers de grup i assegurar-se la permanència la categoria després d’imposar-se per un ajustat 1 a 0 al Santfeliuenc, en un encontre molt disputat i que s’ha decidit pels d’Oliver Ballabriga gràcies a un solitari gol d’Óscar Sierra.

En els primers instants de partit, els parroquials han intentat sorprendre el porter visitant amb un parell de xuts de lluny de Tom i Mario Cantí, que no han obtingut el premi desitjat. El joc, molt igualat, ha ofert poques arribades, si bé, en el minut 9, el San Cristóbal ha gaudit d’una ocasió immillorable, després que Mario Cantí llancés ràpidament una falta per Roger Escamilla, que ha entrat per la banda esquerra dins de l’àrea i ha fet la passada de la mort cap a Obispo que, amb totes les pronunciacions per marcar, ha vist com el porter Àlex refusava la seva rematada.

Tot i les poques jugades d’atac destacables, els dos equips s’han buidat sobre el terreny de joc i cada pilota s’ha lluitat com si fos la darrera del matx. La intensitat ha provocat una picabaralla important, amb gairebé tots els jugadors d’ambdós equips implicats, que l’àrbitre ha resolt amb targeta groga al local Tino Mendoza i al visitant Sani.

Les oportunitats han continuat sense arribar i només el visitant Sani, en el minut 29 i després d’un córner, ho ha provat amb un tret que ha sortit per sobre de la porteria local. El San Cristóbal ha continuat amb empenta, però sense acabar de concretar quan arribava a l’àrea del Santfeliuenc. Afortunadament, ja a les acaballes, en el minut 40, els de Ballabriga han encertat en una de les poques rematades de què han disposat. Ha estat en un córner que ha centrat Mario Cantí i Óscar Sierra, creuant de cap, ha superat al porter visitant. Amb l’1 a 0 i poc més, s’ha arribat al temps de descans.

Els primers 30 minuts de la segona part han estat de clar domini dels parroquials, que han disposat de bones opcions per augmentar la seva renda. Roger Escamilla, en el minut 4, ha tingut una molt bona opció, però la seva rematada l’ha desviat el visitant Guille a córner. Cinc minuts més tard ha estat el torn d’Adrien, que ha executat una falta directa molt ajustada al travesser de la porteria del Santfeliuenc. Un minut després ho ha intentat Obispo, amb una rematada de cap que ha sortit alta. I en el 15, de nou Escamilla ha estat el protagonista, però el seu intent ha sortit per sobre la porteria.

En el minut 20, Tino Mendoza ha vist la segona targeta groga, molt rigorosa, i el San Cristóbal s’ha quedat amb 10 jugadors, circumstància que ha aprofitat l’equip local per treure’s de sobre el domini dels egarencs. Els visitants han començat a arribar a l’àrea local, però la defensa parroquial no han fet concessions i s’ha defensat amb molt d’ordre.

Tot i la inferioritat numèrica, el San Cristóbal no ha renunciat a atacar i en el minut 22, Obispo ha marcat, però el gol s’ha anul·lat per fora de joc, i el mateix jugador, en el 29, ha gaudit d’una bona opció, després d’una combinació entre Tom i Roger Escamilla, però ha rematat fora. Però ha estat el Santfeliuenc el que ha pogut empatar, a quatre minuts per a la conclusió del matx, en una rematada enverinada de Sani, que s’ha estavellat al pal de la porteria local, i, de seguida, en un tret d’Adri que Zapico ha aturat en dos temps. No ha estat així i el San Cristóbal ha sumat tres punts molt importants.

CP SAN CRISTÓBAL. Zapico, Sierra, Cristian, Adrien, Andy, Sergi Martínez, Tino Mendoza, Tom, Mario Cantí (Ricki, 68’), Roger Escamilla (Adri Rivas, 90’) i Obispo (Chechu, 87’).

SANTFELIUENC FC. Álex, Guille (Kevin, 58’), Carlos, Joan (Alegre, 58’), Torres (Edu, 77’), Alfonso, César (Adri, 77’), Morgado (Sergi, 58’), Collado, Peña i Sani.

Àrbitre. Alejandro Carrillo Vílchez (Barcelona). Ha mostrat targeta groga als locals Tino Mendoza, Tom, Cristian, Òscar Sierra i als visitants Sani, Carlos, Kevin i Torres. Ha expulsat al local Tino Mendoza per doble amonestació, en el minut 65 de partit.

Gol. 1-0, Óscar Sierra (40’).