MónTerrassa
El CP San Cristóbal empata al camp del FC Vilafranca
  • CA

El CP San Cristóbal ha empatat al Camp Municipal del FC Vilafranca en la novena jornada de Tercera Divisió RFEF. El marcador no s’ha mogut en tot el partit, un resultat que es pot considerar just després de disputar uns 90 minuts molt igualats entre els dos equips. Els terrassencs venien d’una victòria importantíssima contra l’UE Castelldefels, després de les dues derrotes contra l’UE Olot i el Vilassar de Mar, i pel que fa el Vilafranca FC, l’equip venia de guanyar els seus dos últims partits. Amb aquest resultat, els dos equips es reparteixen els punts.

Els dos equips s’han mostrat molt igualats durant tota la primera part, tot i que els primers minuts el San Cristóbal ha sortit amb més força que els d’Ivan Moreno. Tant els terrassencs com els de Vilafranca han creat poques ocasions de gol, que han quedat en no res. La primera aproximació perillosa ha estat el minut 10’, quan Pol Vila s’ha acostat a Arnau Sierra, però aquest ha sabut defensat bé la porteria. Al minut 15’, un xut directe d’Ion Vázquez semblava elevar el marcador, però ha acabat sortint per la dreta de la porteria de Casamayor. El partit s’ha anat desenvolupat amb molta tranquil·litat, sense cap jugada a remarcable.

Aquesta tranquil·litat s’ha vist afectada a les portes d’acabar la primera part, al minut 43’, quan Pluvins ha caigut desplomat al terra per un cop al septe nasal i el partit ha quedat aturat. Els fisioterapeutes han entrat al camp de joc per atendre el jugador del Vilafranca, estabornit al terra, moment en el qual Ballabriga ha aprofitat per donar ordres als egarencs. Finalment, Pluvins s’ha aixecat al cap de pocs minuts amb la cara plena de sang. Tot i així, s’ha reprès el partit i el jugador ha acabat de jugar els últims minuts de la primera part amb el dorsal 19 enlloc del 7, ja que la seva samarreta ha quedat tacada. 

A la represa, Pluvins s’ha quedat als vestidor, i ha sortit Gabriel Vidal en substitució del lesionat. La segona part ha començat igual que la primera, amb poques ocasions de gol i poc dinamisme. No ha estat fins a l’últim quart d’hora quan els dos equips han pressionat una mica més, amb ocasions de Mario Cantí per part del CP San Cristóbal i de Gabriel Vidal per part del Vilafranca FC, però res ha fet moure el marcador. 

D’aquesta manera, els dos equips es reparteixen els punts, amb un resultat just deprés d’un partit amb poques ocasions de gol i molt igualat entre ells. El CP San Cristóbal torna a casa amb un punt més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa