MónTerrassa
El CP San Cristóbal cau per la mínima contra el líder
  • CA

El CP San Cristóbal i el CE Europa s’han enfrontat al Municpial de Ca n’Anglada al partit corresponent a la jornada número 21 de la competició domèstica. Els d’Oliver Ballabriga, abans d’aquest matx, tenien 31 punts i estaven quarts a la classificació. El CE Europa se situava a la primera posició amb 38 punts, per davant del FC Vilafranca i del Terrassa FC. Els locals necessitaven obtenir la victòria per apropar-se més al tercer lloc de la lliga. El 50% del públic ja ha pogut accedir a l’estadi en aquest partit gràcies a la nova normativa del Procicat, vigent des del passat 15 de març.

Els aficionats del CP San Cristóbal han tornat a l’estadi

!--akiadsense-->

Els aficionats del CP San Cristóbal han tornat a l’estadi | ARNAU ALCALÀ

Als primers minuts del partit, el CP San Cristóbal ha tingut un parell d’aproximacions perilloses, ambdues amb el mateix protagonista, Escamilla. El davanter dels locals ha provat un xut llunyà al minut 2 del partit, però l’esfèrica ha marxat per sobre del travesser.

Poc després, Tom Diawara ha posat una centrada precisa al cap del mateix Escamilla, que ha rematat amb comoditat i només Sergio, el porter de l’Europa, ha evitat que s’obrís el marcador. Al minut 13, Escamilla ha aprofitat un rebot de la defensa de l’Europa per tocar-la amb el cap i habilitar a Tom Diawara, que ha pogut arribar a xutar, però la seva rematada ha passat fregant el pal esquerre de la porteria de Sergio. Deu minuts després, Albert Martí ha intentat sorprendre a Carles Segura amb un xut des de l’esquerra de l’atac que s’ha anat enverinant. Tot i això, el tir de l’extrem de l’Europa ha sortit desviat. El CP San Cristóbal ha estat a prop de fer el primer gol de l’encontre quan, després d’un embolic de la defensa dins l’àrea, Escamilla ha efectuat un tir que ha estat a punt de trobar porteria. Passada la mitja hora de partit, Sergi Pastells ha provat un tir des de la frontal de l’àrea que ha marxat per sobre de la porteria que defensa Carles Segura. Al minut 40, Obispo ha aprofitat una passada en profunditat de la defensa per quedar- se sol davant Sergio, però el porter li ha guanyat la partida en el mà a mà. En aquesta mateixa acció, els locals han demanat penal per un possible contacte del porter de l’Europa amb Obispo. Així ha acabat una primera part que ha estat molt igualada en el joc, però el CP San Cristóbal ha estat l’equip que ha disposat de les millors ocasions de gol.

Obispo, en una jugada d’atac del CP San Cristóbal |

!--akiadsense-->

Obispo, en una jugada d’atac del CP San Cristóbal | ARNAU ALCALÀ

La segona part ha començat amb molta intensitat per part dels dos equips. Poc després de la represa, Adrien ha tret un tir molt potent des del vèrtex de l’àrea que ha acabat en el travesser. La jugada ha seguit i Escamilla també ha provat un xut que ha aturat Sergio, el porter visitant.

Al minut 62, el migcampista Gerard Enrich ha intentat un xut des de la frontal després de recórrer uns quants metres. El tir del jugador del San Cristóbal ho ha aturat Sergio, molt atent durant tot el matx. En un contraatac, l’equip de David Vilajoana ha tingut una aproximació perillosa després d’una bona passada dins l’àrea de Carlos Cano a Albert Martí, que ha xutat amb la seva dreta. La rematada ha tocat el lateral de la xarxa de la porteria de Carles Segura. El CE Europa s’ha posat per davant al marcador amb un tir de Pau López des de, pràcticament, el vèrtex esquerre de l’àrea. El xut del migcampista ha tocat en un defensa i això ha estat suficient per canviar la trajectòria de la pilota i sorprendre a Carles Segura.

El San Cristóbal ha seguit remant i, poc després del gol, Mario Cantí ha provat un tir des de la part esquerra de l’atac, però ha sortit desviat a l’esquerra de la porteria de Sergio. Ricki, defensa del San Cristóbal, ha rematat de cap a la sortida d’un córner, però el porter Sergio ha estat capaç d’atrapar l’esfèrica. Adri Rivas ha estat a punt de fer l’empat al minut 89 després d’una falta llunyana que ha centrat Abde. La rematada del jugador local ha marxat molt a prop de la porteria, per sobre del travesser. Així ha acabat un partit en què el conjunt d’Oliver Ballabriga ha merescut molt més. Els locals han tingut més oportunitats clares de gol, però l’Europa ha estat més efectiu i ha marcat una de les poques de les que ha disposat. Amb aquest resultat, el CP San Cristóbal segueix en quarta posició, mentre que el CE Europa manté la seva solidesa com a líder amb 41 punts.

CP SAN CRISTÓBAL: Carles Segura, Sierra (Adri Rivas, 86’), Riki, Cristian, Mario Cantí, Tino Mendoza (Juanpi, 78’), Escamilla (Abde, 73’), Tom Diawara, Adrien, Obispo, Gerard Enrich (Sergi Martínez, 78’).

CE EUROPA: Sergio, Guti, Álex Cano, Uri, David Jiménez (Adri Guillén, 87’), Albert Martí, Pau López, Castell, Alfons Serra (Prats, 46’), Sergi Pastells, Ricki Vidal (Carlos Cano, 46’).

Entrenadors: Oliver Ballabriga (CP San Cristóbal) i David Vilajoana (CE Europa)

Àrbitre del partit: Josep Ollé Lladó (Delegació de Tarragona). Ha mostrat targeta als locals Rick, Tino Mendoza i Juanpi.

Estadi: Camp Municipial de Ca n’Anglada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa