MónTerrassa
El tió li caga carbó al CP San Cristóbal (1-3)
  • CA
C.P: San Cristóbal-Vilafranca
C.P: San Cristóbal-Vilafranca | J. M.O.

!--akiadsense-->

El CP San Cristóbal ha patit la quarta derrota consecutiva. Una primera part dolenta ha deixat pas a una segona prou bona. Els parroquials han merescut més a la represa.

El CP San Cristóbal afrontava el partit contra el Vilafranca, el darrer de 2018, després de tres derrotes consecutives. Els del Penedès eren un dels equips que mira cap a la zona altra de la classificació de la Tercera Divisió (Grup V). Els de Ca n’Anglada començaven el partit onzens, amb 27 punts i una zona tranquil·la de la taula.

Primera part

La primera gran ocasió de gol l’ha tingut Danny Elliot, después d’una gran passada de Kevin. El davanter parroquial, tot sol, ha volgut ajustar massa i la pilota ha sortit fregant el pal. Era el minut 9. Eren els millors moments dels de Ballabriga, avui a la graderia per sanció. Un minut més tarde, Cabrera rematava fora. En un partir sense treva, el Vilafranca ha posat a prova Dani Lledó en una centrada que s’ha enverinat. El córner ha obligat a una segona gran intervenció del porter dels de Ca n’Anglada.

Tots dos equips han apostat pel joc directe i qui millor se’n sortia era el Sancris. Kevin s’ha entretingut quan ho tenia tot de cara. Però encara més clara l’ha tingut Mario al 18, que en comptes de tirar, el que era el més fàcil per fer gol, ha volgut fer la passada de la mort a Elliott. Els parroquials han perdonat un altre cop.

Gestí, el crack del VIlafranca, ha fet una jugada personal acabada amb una gran rematada que s’ha perdut, per poc, per damunt del travesser. Ha respost el Sancris amb una falta directa de Mario que ha anat fora. Corria la mitja hora de joc.

El gol ha arribat al 31. I l’ha fet Gestí, en el que era més una centrada llunyana que un xut. Ningú ha tocat i la pilota s’ha allotjat a la porteria de Lledó.

El Sancris ha quedat tocat. El Vilafranca ha anat a buscar el segon. I l’ha tingut en un xut espectacular de Vadillo des de fora de l’àrea que ha tocat el travesser i ha botat a la línea. Tot i que ningú pot dir si realment la pilota havia entrat. Sí que és cert que els vilafranquins han protestat poc.

Lledó, al 41, ha fet un regal de Nadal a Sergi. Ha passat la bimba al davanter del Penedès, però aquest ha intentat passar-lo per dalt i el que ha fet és passar-li la pilota al porter parroquial.

Segona part

La represa no pintava massa bé. Semblava un calc del final de la primera part. Però ha agafat la pilota Mario, ha avançat, s’ha perfilat i amb la cama esquerra ha engaltat un cacau imparable que entrava per l’escaire. Al minut 52, el Sancris empatava i començava un partit nou. Els parroquials s’han cregut que era possible la remuntada i han anat a buscar el partit. En una falta lateral, Andreu ha fet una bona rematada de cap que ha sortit fregant el pal. No s’ha arronsat el VIlafranca, que ha obligat a intervenir Lledó (minut 65). Els visitants han generat perill amb centrades laterals i córners. Tot i així, en una contra Cabrera ha gaudit d’una ocasió d’or que ha perdut per manca de velocitat.

La jugada clau ha arribat al 40. L’àrbitre ha xiulat penal per una entrada de Prado sobre Gestí. Molt i molt dubtós… si és que ho era. I vet aquí que el millor jugador del partit ha llençat tan malament com ha pogut. Un panenka ras que ha anat a les mans de Lledó. L’aturada ha esperonat els parroquials. El partit ha embogit. Karim ha rematat fort i el rebuig del porter no l’ha pogut rematar Cabrera. Només faltaven set minuts pel final i, en una jugada aillada, una genialitat de Gestí, que ha fet la passada de la mort, ha acabat a dins de la porteria de Lledó. Els parroquials han reaccionat bé i una rematada de Prado se n’ha anat fora per poc.

En el descompte, i en clar fora de joc, el Vilafranca ha fer el tercer a la contra, just abans de xiular el final del partit.

Classificació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa