Ca n’Anglada deixa de ser un fortí pel CP San Cristóbal

El municipal de San Cristóbal ha deixat de ser un fortí. Els de Ca n’Anglada s’han trobat al davant un molt bon l’Hospitalet, un equip que aspira a tot. El Sancris ha sumat la segona derrota en quatre dies. Els homes de Ballabriga hi han posat ganes i han gaudit d’oportunitats, però avui no era el dia. Pot ser que el partit d’entre setmana contra el Reus hagi passat factura en els parroquials. I les baixes importants a la davantera.

Al municipal de Ca n’Anglada es trobaven aquest migdia un CE L’Hospitalet llançat, amb tres victòries consecutives i tercer a la classificació, i un CP San Cristòbal novè, mirant més amunt que avall i molt fort a casa.

Primera part

L’Hospitalet ha gaudit de la primera ocasió del partit al minut 10, en un córner que ha estat a punt de convertir-se en un gol olímpic. Dani Lledó ha fet una gran aturada. El perill ha continuat en una segona i tercera jugada, fins que la pilota ha sortit fora. El Sancris ha tingut les seves opcions en una rematada de Vilajosana después d’una internada de Tom i una centrada de Chechu. Una nova bona acció dels visitants al 17 de la primera ha acabat amb una rematada per damunt del travesser dels parroquials. Minut 20 i 0 a 0 al marcador.

Vilajosana ha tingut a les botes la possibilitat de fer el primer al 25. Amb tot a favor, ha creuat massa la pilota. La pressió de l’Hospi ha remès lleugerament i el Sancris ha començat a trepitjar més el camp contrari. Però els de Xavi Molist han tornat a acostar-se amb molt perill i a ensumar el gol. També l’ha tingut Àlex Alba a la sortida d’un córner. La seva rematada se n’ha anat gairebé a la via de Renfe.

El partit s’ha convertit en una anada i tornada i el Sancris és qui ho ha passat pitjor, amb fins a tres arribades dels visitants que han pogut acabar en gol. Els de Ca n’Anglada ho han passat molt malament en els 10 darrers minuts de la primera part. El setge a la porteria de Lledó ha estat intens.

Segona part

La represa ha començat amb intensitat. Una bona aproximació del Sancris s’ha convertit en una contra de l’Hospitalet. El davanter ha fet una vaselina per sobre de Lledó que s’ha quedat a mitja sortida. La pilota ha passat a pocs centímetres del travesser. Els de Xavi Molist han sortit endollats i 51 Salinas ha fet el primer gol del partit en aprofitar un rebuig curt. La pilota, per baix, ha entrat pel pal dret de Lledó. El Sancris no s’ha arronsat. Ha mirat amunt i només un minut després (al 74) ha tingut el gol. Aliaga ha rebutjat. No s’han atural els de Ca n’Anglada i han generat una altra ocasió en una falta lateral.

L’Hospi ha aconseguit parar l’allau i ha recuperat el tempo del partit. Els de Molist no tenien pressa i de tant en tant arribaven amb perill. Lledó ha salvat amb la punta dels dits el que podia ser el 0-2. I Karim, un minut després ha pogut empatar. Els de Ballabriga no es rendien. No ho fan mai. I això que els del Llobregat han fet un canvi per ajustar la defensa. El Sancris ha buscat el gol i en un córner a favor ha vist com L’Hospi muntava una gran contra i sentenciava amb el segon gol.