El CP San Cristóbal empata a 0 a la primera part

Al municipal de Ca n’Anglada es trobaven aquest migdia un CE L’Hospitalet llançat, amb tres victòries consecutives i tercer a la classificació, i un CP San Cristòbal novè, mirant més amunt que avall i molt fort a casa.

Primera part

L’Hospitalet ha gaudit de la primera ocasió del partit al minut 10, en un córner que ha estat a punt de convertir-se en un gol olímpic. Dani Lledó ha fet una gran aturada. El perill ha continuat en una segona i tercera jugada, fins que la pilota ha sortit fora. El Sancris ha tingut les seves opcions en una rematada de Vilajosana después d’una internada de Tom i una centrada de Chechu. Una nova bona acció dels visitants al 17 de la primera ha acabat amb una rematada per damunt del travesser dels parroquials. Minut 20 i 0 a 0 al marcador.

Vilajosana ha tingut a les botes la possibilitat de fer el primer al 25. Amb tot a favor, ha creuat massa la pilota. La pressió de l’Hospi ha remès lleugerament i el Sancris ha començat a trepitjar més el camp contrari. Però els de Xavi Molist han tornat a acostar-se amb molt perill i a ensumar el gol. També l’ha tingut Àlex Alba a la sortida d’un córner. La seva rematada se n’ha anat gairebé a la via de Renfe.

El partit s’ha convertit en una anada i tornada i el Sancris és qui ho ha passat pitjor, amb fins a tres arribades dels visitants que han pogut acabar en gol. Els de Ca n’Anglada ho han passat molt malament en els 10 darrers minuts de la primera part. El setge a la porteria de Lledó ha estat intens.