Molts mèrits del CP San Cristóbal i mal resultat
Els jugadors del CP San Cristóbal celebren el gol de Mario Domingo
Els jugadors del CP San Cristóbal celebren el gol de Mario Domingo | J. M.O.

Empat del San Cristóbal (2-2) al municipal de Ca n’Anglada en un partit on ha fet mèrits més que suficients per endur-se els tres punts. Les errades defensives quan anava per davant en el marcador -dues vegades- han estat una condemna. Els de Ballabriga sumen, però ara això ja comença a no ser prou per avançar llocs en la classificació i fugir de la cua.

El CP San Cristóbal començava el partit penúltim a la classificació després del triomf d’ahir de l’Igualada sobre el Sant Feliuenc. L’enfrontament contra el Cerdanyola ja era gairebé a vida o mort si no volia enfonsar-se al pou. Ara continua al mateix lloc. I amb un panorama complicat.

Primera part

Els primers 20 minuts han estat de gran intensitat per les dues parts, amb un Cerdanyola controlador però sense generar perill. El Sancris s’ha llevat i ha canviat la tendència, apostant per la via ràpida de les pilotes llargues i en buscar el gol amb faltes llunyanes enviades a l’àrea. I cercant per la banda un Tom incisiu. La millor ocasió dels parroquials ha arribat al minut 23, amb una jugada personal d’Óscar Sierra. El seu xut llunyà ha passat molt a prop del pal de Manu Martín. Dos minuts després l’ha tingut el Cerdanyola en una contra.

Els de Ballabriga s’han avançat amb un gram gol de falta directa de Mario Domingo. El xut, fort i ras, ha quedat fora de l’abast del porter visitant. Era el minut 27 i a partir de llavors s’han vist els millors moments de joc dels de Ca n’Anglada, aculant els visitants i creant sensació de perill constant.

I quan semblava que podia caure el segon s’ha produït l’empat. Una jugada aíïllada ha acabat en córner. La centrada ha estat rematada de manera impecable per Servetti, a l’altre pal d’on es trobava Adri. La primera part ha donat per poca cosa més.

Segona part

Els de Ballabriga han sortit endollats, amb ganes. I al minut 48 una gram centrada de Sergi Martínez ha estat rematada per Óscar Sierra a pocs metre de la porteria. S’ha trobat amb la gran aturada del partit. Malgrat les bones sensacions en la represa, no es podia estar tranquil. Una falta a la frontal ha estat a punt de costar un ensurt. La bola, rebotada, ha sortit fora. Qui la busca la troba. I el Sancris ha obtingut un premi merescut al minut 60. La rematada de Mario Cantí des de fora de l’àrea ha entrat com una bala a la porteria del Cerdanyola.

La felicitat a casa del pobre dura menys que un caramel a la porta d’una escola. Els parroquials jugaven bé, tenien els visitants tancats i es respirava optimisme pel què es veia al camp. Fins que un rebuig gairebé sense voler del Cerdanyola li ha permès una contra finalitzada amb molta classe, un altre cop, per Servetti. Només havien passat dos minuts des del 2 a 1 i tornava l’empat al marcador. El Sancris ha quedat tocat i el Cerdanyola ha tingut una injecció de moral que li ha servit per posar setge a la porteria d’Adri, amb una gran ocasió per un mal refús del porter local. Els jugadors del Sancris mai es fan ernrere, hi van i hi van, i Carlos García ha tingut un gran oportunitat per der el tercer. No l’ha engaltada prou bé i la pilota ha marxat fora. La sortida al camp de Juanpi ha estat tot un revulsiu.