El CP San Cristóbal entra en zona de descens

El CP San Cristóbal ha empat (1 a 1). L’equip afrontava aquest matí una prova de foc, la visita al camp del Vilassar de Mar, un equip disparat en les darreres setmanes i situat en la setena plaça de la classificació. Uns parroquials que arribaven a l’enfrontament empatats a punts -15- amb el Sants, conjunt que marcava el descens directe. Els de Ballabriga tenien els tres punts al minut 90 i estaven a punt d’assolir la seva primera victòria fora de casa. Un gol a les acaballes ha deixat un regust agredolç. Un punt que permet sumar però que combinat amb el triomf del Sants situa per primer cop als de Ca n’Anglada en zona de descens. El Sancris ha deixat una bona imatge.

Els parroquials han aguantat bé la primera part, a la que s’ha arribat amb empat a 0. Un puntet que anava molt bé per un equip obligat a sumar. Ballabriga s’ha vist obligat a fer un canvi per la lesió de Zárate al minut 32. El seu lloc l’ha ocupat Junior. Als locals se’ls hi ha anul·lat un gol per un fora de joc clar. La represa ha continuat amb un Sancris ben posat al camp i amb una groga perdonada al local Rosales que hagués estat la segona i l’expulsió. No té sort el conjunt de Ca n’Anglada amb els arbitratges. El CP San Cristóbal ha tingut la seva gran oportunitat al minut 70 de partit. Junior ha marcat un penal que li han fet a Ricki i que no ha estat protestat pels jugadors del Vilassar. Però quan tot semblava dat i beneït, al 90 el Vilassar ha fet l’empat. No tenen sort els parroquials.