El CP San Cristóbal desaprofita un penal i perd a Cerdanyola
Cerdanyola-San Cristóbal
Cerdanyola-San Cristóbal | D.V.

El CP San Cristóbal no s’ha pogut estrenar amb victòria en el primer partit de lliga de la temporada 2019-2020. Els de Ballabriga han perdut a Cerdanyola per 1 a 0. Un resultat que hagués pogut ser diferent si el penal que ha tingut a favor a la segona part no s’hagués fallat.

Al descans s’ha arribat al descans a Fontetes amb un empat a 0. Molta igualtat en una primera part amb bon joc i ocasions a les dues àrees. Els dos equips han buscat el gol. El Cerdanyola ha començat amb molta intensitat i amb bones ocasions. Al 27 Dani Lledó ha atrapat una bola perillosa, i al 29 Cristian ha marxat lesionat. Ha entrat Òscar Oliver en el seu lloc. Al 30, Alberto ha evitat sota pals el gol del San Cristóbal. Múrcia i Joel se n’ha anat als vestidors amb una groga. Tota la bona feina se n’ha anat en orris a la represa. Al 47, el Cerdanyola marcava el que seria l’únic gol del partit. I això que els de casa han estavellat dues pilotes al pal poc després. Tot hagués pogut canviar al 62. Els parroquials han disposat d’un penal a favor, però el porter ha parat el xut de Joel.