El CP San Cristóbal perd però amb la cara ben alta
Vilafranca-CP San Cristóbal
Vilafranca-CP San Cristóbal | D.V.

El CP San Cristóbal ha donat la cara al municipal de Vilafranca però un únic gol ha significat la derrota (1-0). Els de Ballabriga han lluitat com sempre i ho han intentat fins al final.

la El CP San Cristóbal, avui amb pantalons blancs, jugava a casa d’un dels millors equips de la categoria, ja classificat per al play-off d’ascens però amb el perill de perdre la segona posició en favor del Terrassa, que juga el diumenge a les 12 del migdia.

Els primers moments del partit han transcorregut amb domini altern, sense un dominador clar, tot i que el Sancris ha trepitjat més àrea contrària. Cap al minut 15, el joc s’ha endurit, amb algunes entrades dures i petites picabaralles. Se n’ha beneficiat el Vilafranca, que ha començat a mirar més la porteria defensada per Carles. Però ha durat poc. Cap dels dos equips s’imposava i s’ha arribat a la mitja hora sense cap ocasió clara, tot i que es pot destacar una falta de Mario Cantí. Els jugadors se n’han anat cap als vestidors amb la sensació que a la represa tot estava obert.

Una falta llunyana, centrada, una rematada de cap i ha arribat el primer gol del partit al municipal de Vilafranca, obra de Cunill, al minut 11. Era segurament el moment en què menys s’esperava, perquè passaven poques coses i els de Ballabriga semblaven ben posats al camp. Un cop dur i immerescut. Petits detalls que marquen un resultat. Els de Ca n’Anglada han quedat tocats i els del Penedès, ajudats per un públic pressionant, han vist que podia ser hora de tancar el partit. I han tingut un parell de bones oportunitats. Si la primera part ha estat entretinguda, la segona no tant, amb massa aturades que no han permès que s’agafés ritme. Ballabriga no estava massa content dels seus homes. Però el Sancris mai es rendeix i ha fet una passa endavant per buscar l’empat.