MónTerrassa
La Covid fa suspendre el Campionat del Món sub21 d’hoquei femení
  • CA

El Campionat del Món sub21 d’hoquei femení que s’havia de dur a terme el mes de desembre a Sud-Àfrica ha quedat suspès. Així ho ha anunciat aquest divendres, 26 de novembre, el comitè executiu de la Federació Internacional de Hockey, que ha decidit prendre aquesta decisió d’ajornar el Mundial davant les notícies que arriben del país africà amb la nova variant de la Covid-19. “Les notícies que ens arriben generen molts i nous dubtes sobre les seves conseqüències”, diuen des del màxim organisme, prenent la “difícil decisió”. Des de la FIH manifesten que s’analitzarà en els pròxims dies la situació per poder prendre una decisió alternativa tant aviat com sigui possible.

La selecció espanyola sub21 ja ho tenia tot a punt per desplaçar-se a la localitat de Potchefstroom, on el campionat havia de tenir lloc del 5 al 16 de desembre. Entre la llista de divuit convocades pel tècnic Jordi Alastrue hi havia un total de quatre terrassenques: Estel Forte, del CD Terrassa Hockey, Clara Barba i Hanna Badía, de l’Atlètic Terrassa, i Júlia Strappato, del Júnior de Sant Cugat del Vallès. S’espera que quan es pugui fer, la presència d’aquestes egarenques encara sigui possible ja que és una oportunitat pràcticament única ja que ve limitada per l’edat (recordem que han de ser menors de 21 anys)

Es tractava de la primera vegada en la seva història que el país sud-africà acollia un esdeveniment Júnior d’aquesta importància. En el Mundial femení, a més d’Espanya, els altres països europeus que s’han classificat són: Països Baixos, Alemanya, Bèlgica, Rússia i Anglaterra. A aquests s’hi caldrà sumar tres equips procedents del continent asiàtic, dos d’africans, dos d’Oceania, i tres del continent americà.

La llista de convocades era:

  1. María Tello (Club de Campo)
  2. Jana Martínez (Junior FC)
  3. Berta Serrahima (Junior FC)
  4. Anna Serrahima (Junior FC)
  5. Estel Forte (CD Terrassa)
  6. Natalia Déniz (UD Taburiente)
  7. Lorena Vives (RC Polo Barcelona)
  8. Clara Barba (Atlètic Terrassa HC)
  9. Hanna Badía (Atlètic Terrassa HC)
  10. Berta Agulló (Sanse Complutense)
  11. Júlia Strappato (Junior FC)
  12. Laura Barrios (Club de Campo)
  13. Sara Barrios (Club de Campo)
  14. Laia Insenser (Castelldefels HC)
  15. Laura Bosch (Junior FC)
  16. Isabel Zaldúa (RC Polo Barcelona)
  17. Blanca Pérez (Club de Campo)
  18. Patricia Sanz (Sanse Complutense)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa