Cop baix a la moral del sènior masculí del CV Terrassa
Moment del partit del sènior masculí
Moment del partit del sènior masculí | CV Terrassa

El sènior masculí del CV Terrassa rebia a casa el Castellar. Bon inici dels locals que es van avançar 1-0 al marcador, desplegant un bon nivell de joc i anul·lant l’atac rival aprofitant molt bé totes les seves opcions de puntuar. Però el partit es va capgirar a la meitat del segon set on els egarencs guanyaven de 4 punts. Després d’una bona ratxa de serveis del col·locador de Castellar, el marcador va giravoltar com també els ànims dels jugadors. Els terrassencs no es van saber refer d’aquest cop dur i van entrar en una espiral d’errors propis que van donar el set a l’equip visitant.

El tercer i quart set va ser la continuació del final del segon set on la moral del locals estava enfonsada mentre que l’equip rival estava cada cop mes còmode en el jo. El partit va finalitzar per 1-3. S’escapaven així 3 punts a casa davant d’un dels rivals directes de la Lliga.

Primera victòria del juvenil masculí

D’altra banda, dissabte, 10 d’octubre, el juvenil del CV Terrassa es desplaçava a Barcelona per jugar el seu segon partit de la lliga. A diferència del partit anterior, els jugadors del CV Terrassa van aconseguir remontar i d’aquesta manera, emportar-se la seva primera victòria davant de l’Institut Anna Gironella Mundet per 1-3. Els egarencs van mostrar moltes ganes i actitud en el seu primer partit fora, i això es va poder observar en el primer set del partit. No obstant això, va ser el Mundet qui se’l va endur.

Els egarencs seguien amb molt entusiasme i positivisme, i d’aquesta manera van poder guanyar els dos sets següents, jugant amb molt d’ordre i posant en pràctica tot el que han estat aprenent i practicant durant la setmana. Els dos equips van lluitar molt bé durant tot el partit, i això es veure reflectit en el quart i últim set, un set ple de nervis i que va acabar sent definitiu per a la victòria del Terrassa, que va deixar el marcador a 24-26. Els egarencs i l’entrenadora van acabar molt satisfets dels resultats i sobretot del joc.